Ίλιον: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, εμπλέκεται το παιδί μου»

Τι λέει ο πατέρας ενός από τους κατηγορούμενους

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια, ενός από τους ανήλικους που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

Ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή TLive και, όπως είπε, ο γιος του δε συμμετείχε στο περιστατικό. 

Ίλιον: «Ένα κορίτσι φώναζε "Aφήστε με!"» - Μαρτυρία και για άλλον βασανισμό

«Η θλίψη και η δικιά μας είναι μεγάλη, δε θα περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε κανένα παιδί. Δυστυχώς εμπλέκεται και το παιδί το δικό μου, το οποίο από την μεριά του προσπάθησε να βοηθήσει, ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό», είπε αρχικά ο πατέρας του παιδιού και συνέχισε:

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Τα συνθήματα που φώναζαν οι δράστες

«Θα έπρεπε κι εμείς να γνωρίζουμε παραπάνω πράγματα για να πάμε κι εμείς να καταγγείλουμε το περιστατικό, πράγμα που δε γνωρίζαμε ολόκληρη την ιστορία και καταλήξαμε εδώ, σε αυτό το σημείο που και το παιδί εμπλέκεται, ενώ στην ουσία δεν συμμετείχε και προσπάθησε να βοηθήσει, όταν έμαθε τι συνέβαινε».

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι όλη η οικογένεια είναι σε άθλια κατάσταση. 

Ίλιον: «Δεν ήξερα ότι αυτό που γινόταν μπροστά μου ήταν βιασμός»

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση, το παιδί δεν μπορεί να συνέλθει κι ούτε εμείς μπορούμε. Καταλαβαίνουμε ότι και η οικογένεια του 15χρονου θα είναι σε χειρότερη κατάσταση. Αυτοί που έχουν κάνει αυτό το περιστατικό σαφώς και θα πρέπει να τιμωρηθούν. Όσοι δεν είχαν συμμετοχή, θα πρέπει να φανερωθεί η αλήθεια», τόνισε και σημείωσε ότι δέχονται απειλητικά μηνύματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top