Κολωνός: Ο «Μιχάλης» είχε και δεύτερο προφίλ

Τι θα γίνει με την ψυχολογική στήριξη της 12χρονης

Κολωνός: Και Δεύτερο Ψεύτικο Προφίλ Είχε Ο Μιχάλης

Και δεύτερο προφίλ με το όνομα «Μιχάλης» και τη φωτογραφία ενός 25χρονου φέρεται να είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό

Αυτό αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου. 

Κολωνός: Ψάχνουν ακόμα τέσσερις άνδρες - Αυτά είναι τα προφίλ τους

«Χθες, η μικρή μου είπε ότι ο 57χρονος είχε ένα ψεύτικο προφίλ σαν “Μιχάλης” με φωτογραφία ενός 25χρονου, αλλά ότι υπήρχε και δεύτερο προφίλ του», είπε η κ. Ταραχοπούλου.

Όσον αφορά στην ψυχολογία της 12χρονης, η κ. Ταραχοπούλου είπε πως μετά από τις δηλώσεις της ότι δεν της παρέχει βοήθεια κανένας ψυχολόγος, ο Γ.Γ. Κοινωνικών Υποθέσεων δεσμεύτηκε ότι θα έχει ψυχολογική υποστήριξη και κατ’ οίκον διδασκαλία μέχρι τα Χριστούγεννα. 

Κολωνός: «Δε βγαίνει έξω η 12χρονη. Κυκλοφορεί με κουκούλα στο σπίτι της»

Η 12χρονη από τότε που έγινε γνωστή η υπόθεσή της, πήγε μια φορά σε παιδοψυχολόγο, μετά από πρωτοβουλία των δικηγόρων της, σε απόσταση 50 χλμ. από εκεί που μένει, ώστε να πάρει το χαρτί για την κατ’ οίκον διδασκαλία. 

Κολωνός: Συνελήφθη ο «Μιχάλης» - Πρώην ναυτικός και πατέρας 5χρονης

Η κ. Ταραχοπούλου επανέλαβε ότι δεν υπάρχει ουσιαστική συνδρομή της Πολιτείας και καμία στήριξη από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου για την οικογένεια της 12χρονης. 

Κολωνός: Ποιος είναι ο «Μιχάλης»

Ο «Μιχάλης» σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία συνόδευε αρκετές φορές τη 12χρονη στα ερωτικά ραντεβού που της έκλεινε με άνδρες σε αυτοκίνητα, ή ξενοδοχεία. 

Κολωνός: Στα δικαστήρια ο «Μιχάλης» που εξέδιδε τη 12χρονη

Είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός πεντάχρονου κοριτσιού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top