Εύα Καϊλή: Τα ακίνητα στην Αθήνα και η real estate εταιρία στο Κολωνάκι

Ίλιγγο προκαλεί η ακίνητη περιουσία της

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα ακίνητα της Εύας Καϊλή / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Λίγο πριν τη συλλάβουν, η Εύα Καϊλη με τον Ιταλό σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι έστηναν εταιρεία real estate με έδρα το Κολωνάκι. Την ίδια ώρα, ο αριθμός των αγοραπωλησιών της ακίνητης περιουσίας του ζεύγους στην Ελλάδα προκαλεί «ίλιγγο»!

Καϊλή: Το ακίνητο των 450.000 ευρώ στην Πάρο - Το «παζάρευε» τρία χρόνια

Τις αγοραπωλησίες ακινήτων στην Ελλάδα που έκανε τα τελευταία χρόνια η Εύα Καϊλή και ο Ιταλός συντροφός της έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δημητρακόπουλος στο Star: «Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την Εύα Καϊλή»

Το 2009, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αγόρασε μια μονοκατοικία στην Άνοιξη για 300.000 ευρώ. Εκεί η Εύα Καϊλή διέμενε για 10 χρόνια. Όμως το 2018 αποφάσισε να την πουλήσει σε έναντι 340.000 ευρώ σε Κινέζο, ο οποίος ήθελε να πάρει τη χρυσή βίζα και να αποκτήσει άδεια διαμονής.  

Η μονοκατοικία της Εύας Καϊλή στην Άνοιξη

Εύα Καϊλή: Το πολυτελές διαμέρισμα απέναντι από την πρεσβεία του Κατάρ

Το 2019 η Εύα Καϊλή έφυγε από τα βόρεια προάστια και κατέβηκε στο Ψυχικό, όπου αγόρασε μεζονέτα πάνω στη Λεωφόρο Κηφισίας, απέναντι ακριβώς από την πρεσβεία του Κατάρ, όπως αποκάλυψε το Star.

Η πρώην ιδιοκτήτρια του ακινήτου υποστήριξε μιλώντας στον Βαγγέλη Γκούμα: «Εγώ πούλησα το σπίτι έναντι 250.000 ευρώ. Έχει άδεια του 2006, η Καϊλή το αγόρασε το 2019, είναι μεζονέτα 160 τετραγωνικών».

Όπως αποκάλυψε το STAR το νέο ακίνητο της Καϊλη βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πρεσβεία του Κατάρ.

το διαμέρισμα της Εύας Καϊλή απέναντι από την πρεσβεία του Κατάρ

Το διαμέρισμα της Εύας Καϊλή απέναντι από την πρεσβεία του Κατάρ

Εύα Καϊλή: Από τις αγοραπωλησίες στις ανακαινίσεις και την ίδρυση εταιριών

Μετά τη γνωριμία της με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι ξεκινάει μπαράζ ανακαινίσεων σε Ψυχικό και Βρυξέλλες,  ενώ με τον Ιταλό σύντροφό της ιδρύουν ακόμα και εταιρεία real estate. 

Μία μέρα πριν από τη σύλληψη της Εύας Καϊλή δημοσιεύτηκε στο μητρώο επιχειρήσων του ΓΕΜΗ το καταστατικό ίδρυσης μιας εταιρείας real estate. Έδρα δηλώθηκε το διαμέρισμα της Εύας Καϊλή στην οδό Σκουφά, όπως φαίνεται και από το κουδούνι στο θυροτηλέφωνο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top