Καϊλή: Το ακίνητο σε περιοχή-«φιλέτο» στην Πάρο - Το «παζάρευε» τρία χρόνια

Και δεύτερο διαμέρισμα φέρεται να έχει στις Βρυξέλλες η Εύα Καϊλή

Στο φως έρχονται τις τελευταίες ημέρες νέες πληροφορίες για την ακίνητη περιουσία της Εύας Καϊλή. Η πρώην ευρωβουλευτής που βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» ελέω Qatargate, αγόρασε μόλις πέρυσι προνομιούχο οικόπεδο στην Πάρο. Μυστήριο επικρατεί γύρω από ένα σπίτι στις Βρυξέλλες που φέρεται και αυτό να ανήκει στην κ. Καϊλή.

Παρατείνεται για έναν μήνα η προφυλάκιση του συντρόφου της Καϊλή

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιώργου Σαραντάκου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Εύα Καϊλή απέκτησε 10 στρέμματα στην περιοχή Ιστέρνι της Πάρου κι όπως λένε όσοι γνωρίζουν το νησί, πρόκειται για προνομιακή τοποθεσία, σε σημείο-«φιλέτο».

Καϊλή: 450.000 ευρώ για την αγορά νέου ακινήτου στην Πάρο

Οι πληροφορίες του Star αναφέρουν μάλιστα, ότι η κυρία Καϊλή «παζάρευε» το οικόπεδο για περίπου τρία χρόνια, την περίοδο, δηλαδή, που βρισκόταν σε σχέση με τον Ιταλό σύντροφο της. Τελικά, το αγόρασε τον Αύγουστο του 2021, έναντι 450.000 ευρώ, με την πρόθεση να χτίσει οίκημα.

Καϊλή: 450.000 ευρώ για την αγορά νέου ακινήτου στην Πάρο

Δε γνωρίζουμε το τίμημα που αναγράφηκε στο συμβόλαιο, καθώς οι λεπτομέρειες της αγοραπωλησίας θα πρέπει να αναγραφούν στο φετινό πόθεν έσχες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής φαίνεται να έχει μια «έφεση» στο Real Estate, αν κρίνουμε από τις αγοραπωλησίες που έγιναν τον τελευταίο χρόνο, σημείωσε ο Γιώργος Σαραντάκος.

Αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου πήρε η Καϊλή - Παραμένει προφυλακισμένη

Εύα Καϊλή: Το σπίτι - μυστήριο στις Βρυξέλλες

To Star αποκαλύπτει ότι η Εύα Καϊλή εκτός από το διαμέρισμα που διατηρεί στην περιοχή Ιξέλ των Βρυξελλών, διαθέτει ακόμα ένα διαμέρισμα σε ακριβή περιοχή της πόλης.

Εκεί, βρέθηκε ο απεσταλμένος του Star, Άρης Λάμπος.

Εύα Καϊλή: Το σπίτι - μυστήριο στις Βρυξέλλες

To ρεπορτάζ του Άρη Λάμπου  / κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο κτιρίου σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Βρυξελλών και φέρεται να είναι αγορασμένο πρόσφατα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top