Αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου πήρε η Καϊλή - Παραμένει προφυλακισμένη

Δεν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία

 Ρεπορτάζ για την υπόθεση του Qatargate από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου παίρνει σύμφωνα με το βελγικό RTL η λήψη της απόφασης του προδικαστικού συμβουλίου στις Βρυξέλλες για το αν η πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή θα παραμείνει προφυλακισμένη ή θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της. Η κ. Καϊλή δεν παρέστη στη σημερινή ακροαματική διαδικασία στο προδικαστικό συμβούλιο.

Τον σύντροφό της «δείχνει» η Καϊλή - «Αυτός έβαλε τα χρήματα στο σπίτι»

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή, ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής, Αντόνιο Παντζέρι, και άλλο ένα τέταρτο άτομο το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει κατονομαστεί, κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά.

Εύα Καϊλή: Ζήτησε αναβολή ακρόασης, δεν παρέστη στη διαδικασία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει από τις Βρυξέλλες ο δημοσιογράφος Jack Parrock επικαλούμενος δικηγόρο που ασχολείται με την υπόθεση, η Εύα Καϊλή ζήτησε αναβολή ακρόασης για τις 22 του μήνα και δεν παρέστη σήμερα στην ακροαματική διαδικασία στο προδικαστικό συμβούλιο.

Οι τρεις συγκατηγορούμενοί της, ωστόσο, παρέστησαν ενώπιον των βελγικών αρχών. Οι υποθέσεις τους εξετάστηκαν, με τις ετυμηγορίες να μην έχουν δημοσιευθεί προς το παρόν.

Έξω από το κτίριο επικρατούσε πανζουρλισμός, με  δημοσιογράφους, τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους να συνωστίζονται για να καλύψουν το γεγονός. 

 

 

Την είδηση ότι η Εύα Καϊλή δεν παρέστη στη σημερινή διαδικασία επιβεβαιώνει και η βελγική Le Soir. «Τρεις από τους τέσσερις υπόπτους που έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για την υποψία διαφθοράς από το Κατάρ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εμφανίστηκαν την Τετάρτη ενώπιον της αίθουσας συνεδριάσεων του Συμβουλίου στις Βρυξέλλες. Η υπόθεση της Ελληνίδας αντιπροέδρου, Εύας Καϊλή, αναβλήθηκε για τις 22 Δεκεμβρίου», γράφει.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της εκπροσωπούνται από διαφορετικούς δικηγόρους.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top