Τον σύντροφό της «δείχνει» η Καϊλή - «Αυτός έβαλε τα χρήματα στο σπίτι»

Πώς ενεπλάκη στη μεταφορά των χρημάτων ο πατέρας της

 Μ. Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Δεν είχε καμία ιδέα για τα χρήματα στο σπίτι» / Βίντεο από ΣΚΑΪ

Αθώα δηλώνει η Εύα Καϊλή, μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου. Υποστηρίζει ότι δε γνώριζε ότι υπήρχαν χρήματα σπίτι της και όταν τα ανακάλυψε είπε στον σύντροφό της «να μεταφερθούν και να πάνε στον ιδιοκτήτη τους».

Εύα Καϊλή: Οι βαλίτσες και τα κουτιά με τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της

Ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι τα τελευταία δύο 24ωρα είχε πολύωρη επικοινωνία με την Εύα Καϊλή, καθώς της δόθηκε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον δικηγόρο της.

Αθώα δηλώνει η Εύα Καϊλή

 Αθώα δηλώνει για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της η Εύα Καϊλή, η οποία «δείχνει» τον σύντροφό της / Φωτογραφία Ιntime

Εύα Καϊλή: «Να πάνε στον ιδιοκτήτη τους τα χρήματα»

Σχετικά με το ακριβές χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο σπίτι της πρώην αντιπροέδρου Ευρωκοινοβουλίου, ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι δε μπορεί να το αποκαλύψει, καθώς εντάσσεται στο απόρρητο που ισχύει στην προδικαστική διαδικασία. Σημείωσε ωστόσο, ότι η κ. Καϊλή διατείνεται πως δε γνώριζε ότι υπήρχαν χρήματα σπίτι της και όταν τα ανακάλυψε είπε στον σύντροφό της «να μεταφερθούν και να πάνε στον ιδιοκτήτη τους».

Αρνείται τα πάντα η Καϊλή - Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή

Επίσης, ο κ. Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι στην προσπάθεια απομάκρυνσης των χρημάτων ενεπλάκη ο πατέρας της Εύας Καϊλή, ο οποίος ανέλαβε να τα μεταφέρει στον ιδιοκτήτη τους. Πάντως, ο δικηγόρος επικαλέστηκε ξανά το απόρρητο, χωρίς να κατονομάσει τον ιδιοκτήτη.

Καϊλή - Τζόρτζι: Η γνωριμία, το σύμφωνο συμβίωσης και ο ρόλος του Παντσέρι

Η Εύα Καϊλή με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι για ψώνια σε εμπορικό κέντρο / NDP

Η Εύα Καϊλή με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι για ψώνια σε εμπορικό κέντρο / NDP

M. Δημητρακόπουλος: «Θα δώσει εξηγήσεις ο σύντροφός της για το ποιον αφορούσαν τα χρήματα»

Νωρίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Μega, είχε σημειώσει ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της Εύας Καϊλή δεν ανήκουν στην ίδια. «Θα δώσει εξηγήσεις ο σύντροφός της για το ποιον αφορούσαν τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος, συμπληρώνοντας: «Τα χρήματα δεν φυτεύονται. Ο σύζυγος ή σύντροφός της τα έβαλε». Σύμφωνα με τον ίδιο, η κ. Καϊλή είπε ότι δεν έχει δωροδοκηθεί ούτε από το Κατάρ ούτε από κανέναν άλλον στη ζωή της.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο MEGA: «Η Εύα Καϊλή είναι αθώα, θα δώσει εξηγήσεις ο σύντροφός της για το ποιον αφορούσαν τα χρήματα»

Ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε και στην ψυχολογική κατάσταση της πρώην ευρωβουλευτή. Όπως είπε, είναι ψύχραιμη αλλά στενοχωρημένη.  Αν και καταβεβλημένη ψυχολογικά, έχει αποφασίσει να δώσει μάχη για να αποτινάξει από πάνω της τις κατηγορίες.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top