Εύα Καϊλή: Οι βαλίτσες και τα κουτιά με τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της

Nέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Ενώπιον των δικαστικών αρχών του Βελγίου η Εύα Καϊλή / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέες φωτογραφίες από τα χρήματα που βρέθηκαν κατά τις έρευνες για το Qatargate στο οποίο εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή έδωσε στη δημοσιότητα η βελγική αστυνομία. 

Εύα Καϊλή: «Το glamour girl της ΕΕ και οι διακοπές του σε ιδιωτικό νησί»

Στις φωτογραφίες φαίνεται μια βαλίτσα με χρήματα, η οποία πιθανότατα είναι αυτή με την οποία πιάστηκε ο πατέρας της Εύας Καϊλή. 

Τα χρήματα που βρέθηκαν μετά από την έρευνα των βελγικών αρχών για το Qatargate

Τα χρήματα που βρέθηκαν μετά από την έρευνα των βελγικών αρχών για το Qatargate

«Στο πλαίσιο φακέλου της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας με την υποψία διαφθοράς, αναφορικά με άτομα που δραστηριοποιούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ομοσπονδιακή Δικαστική Αστυνομία κατέσχεσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ κατά τη διάρκεια ερευνών που διενεργήθηκαν στην περιοχή των Βρυξελλών», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

1,5 εκατ. ευρώ κατασχέθηκαν από την Καϊλή, τον πατέρα της και τον Παντσέρι

Βελγικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι από τράπεζες του Βελγίου έγινε η ανάληψη μεγάλου μέρους από τα 1,5 εκατ. ευρώ που κατασχέθηκαν από το σπίτι της Εύας Καϊλή, τον πατέρα της και τις έρευνες στο σπίτι του πρώην ευρωβουλευτή Παντζέρι. 

Συνολικά οι γαλλικές αρχές κατέσχεσαν 1,5 εκατ. ευρώ

Συνολικά οι γαλλικές αρχές κατέσχεσαν 1,5 εκατ. ευρώ

Αρνείται τα πάντα η Καϊλή - Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή

Δημοσίευμα της L’ Echo αναφέρει ότι μεγάλο μέρος των χαρτονομισμάτων είναι καινούρια, τυλιγμένα σε πλαστική ταινία και έχουν εκδοθεί πρόσφατα.

Ορισμένα από αυτά τα χαρτονομίσματα τυπώθηκαν στο Βέλγιο, ενώ τα υπόλοιπα ακόμη εξετάζονται.

Αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες εξελιξεις. Όπως εξηγεί, γνωρίζοντας τον τόπο που τυπώθηκαν, θα είναι εύκολο να βρεθεί η τράπεζα από την οποία έγινε η ανάληψη των δεσμίδων, άρα και ο τραπεζικός λογαριασμός και η ταυτότητα του ατόμου που έκανε την ανάληψη.

Παράλληλα θα αναλυθούν τα δακτυλικά αποτυπώματα από τα χαρτονομίσματα και θα γίνει σύγκρισή τους με εκείνα των κατηγορουμένων ή άλλων προσώπων που ανακρίθηκαν.

Ρομπέρτα Μέτσολα: «Η σαφής και πάγια εντολή προς όλους τους Αντιπροέδρους του ΕΚ είναι να εκπροσωπούν τη θέση του Κοινοβουλίου. Τίποτα άλλο»

«Η σαφής και πάγια εντολή προς όλους τους Αντιπροέδρους (του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) είναι να εκπροσωπούν τη θέση του Κοινοβουλίου. Τίποτα άλλο», τονίζει εκπρόσωπος της Προέδρου Ρομπέρτα Μέτσολα.

Ερωτηθείς σχετικά με δηλώσεις του δικηγόρου της Εύας Καϊλή, του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, που αφορούν την Ρομπέρτα Μέτσολα και τη δράση της Εύας Καϊλή ως ευρωβουλευτή και ως αντιπροέδρου, ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι «οι Αντιπρόεδροι έχουν ως αρμοδιότητές τους, εκτός από άλλα καθήκοντα, και γεωγραφικές περιοχές όπου εκπροσωπούν το Κοινοβούλιο» προσθέτοντας ότι «η κατανομή των καθηκόντων των Αντιπροέδρων συμφωνήθηκε στην αρχή της θητείας. Στην περίπτωση αυτού του μέλους, ήταν η Μέση Ανατολή».

«Η σαφής και πάγια εντολή προς όλους τους Αντιπροέδρους είναι να εκπροσωπούν τη θέση του Κοινοβουλίου. Τίποτα άλλο», καταλήγει ο εκπρόσωπος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top