Εύα Καϊλή: «Το glamour girl της ΕΕ και οι διακοπές του σε ιδιωτικό νησί»

«Είχε τον κόσμο στα πόδια της και τώρα τα χάνει όλα», γράφει η Daily Mail

Οι πρώτες δηλώσεις της Εύας Καϊλή μέσα από τη φυλακή - Βίντεο Ant1

Εκτενέστατο άρθρο για τη ζωή της Εύας Καϊλή παρουσιάζεται στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, χαρακτηρίζει την Ευρωβουλευτή ως το «glamour girl» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εστιάζει στην πολυτελή ζωή της, τη χλιδή, αλλά και τις επαφές της με δισεκατομμυριούχους. 

Αρνείται τα πάντα η Καϊλή - Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή

«Η Εύα Καϊλή έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, Ιταλό σύντροφο, ένα ανώτερο κοινωνικό στάτους και μια κόρη. Έκανε παρέα με ανθρώπους όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και άρχιζε να ασκεί δύναμη και επιρροή. Με λίγα λόγια, είχε τον κόσμο στα πόδια της», αναφέρει η Daily Mail στην ηλεκτρονική της μορφή. 

Εύα Καϊλή: Η Αλαζονεία Πληγώνει Την Πολιτική Ζωή

Ειδική αναφορά γίνεται στην πολιτική σταδιοδρομία της Εύας Καϊλή, η οποία από παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο Mega έφτασε να γίνει η νεότερη Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Η θητεία της ως βουλευτής στην πατρίδα της ήταν σύντομη, αλλά όχι χωρίς διαμάχες -όπως συνέβη κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της οικονομικής κρίσης. Κάποτε απείλησε να εκτροχιάσει μια κρίσιμη ψήφο εμπιστοσύνης εναντίον του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αρνούμενη να τον στηρίξει, προτού τελικά του δώσει υποστήριξη», τονίζεται στο άρθρο.

Στη Μύκονο / Eurokinissi

Σημειώνεται ότι η Daily Mail αναφέρεται ιδιαιτέρως στο λογαριασμό που διαθέτει η Εύα Καϊλή στο Instagram, ο οποίος αποκαλύπτει τη χλιδάτη ζωή που κάνει. Αναφέρεται, μάλιστα, και σε ένα ταξίδι στην Καραϊβική, όπου φωτογραφήθηκε με το Ρίτσαρντ Μπράνσον.

 

 

«Το Instagram της αποκαλύπτει ότι είναι λατρεύει τα ταξίδια - ταξιδεύει ανάμεσα στην πατρίδα της, την Ελλάδα και το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον. Το καλοκαίρι του 2017, έκανε διακοπές στο νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική, ύστερα από ταξίδια στην Κροατία και την Ιταλία. "Όταν συναντάς θρύλους", έγραψε σαν λεζάντα στη φωτογραφία της όπου κάθεται δίπλα στον Μπράνσον, περιγράφοντας τον εαυτό της ως "η πιο ευτυχισμένη"».

Η Εύα Καϊλή σε παλαιότερη νυχτερινή έξοδο στην Αθήνα / Eurokinissi, Κατωμέρης Κώστας

Ενδιαφέρον σημείο του άρθρου της βρετανικής εφημερίδας αποτελεί η αναφορά στις «παρέες» της Εύας Καϊλή, όπως αυτή με τον Ρώσο επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη.

Η Εύα Καϊλή με τον Ιβάν Σαββίδη στα μπουζούκια το 2013 / ΝDP

 «[Ο Μπράνσον] Δεν είναι ο πρώτος δισεκατομμυριούχος που έχει δει μαζί της, καθώς η κ. Καϊλή φωτογραφιζόταν τακτικά με τον Ελληνορώσο δισεκατομμυριούχο και μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ιβάν Σαββίδη σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας κατά τη διάρκεια των ημερών της στην ελληνική πρωτεύουσα», υπογραμμίζει το άρθρο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top