Κεφαλάρι: Ντόγκο Αρτζεντίνο κατασπάραξε κοκόνι – Το σκότωσε περαστικός

Επιτέθηκε και στην ιδιοκτήτρια του μικρόσωμου σκύλου

Εφιαλτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο Κεφαλάρι, όταν σκύλος ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μιας γυναίκας που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της. 

Ήταν γύρω στις 17:30 όταν η γυναίκα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, ράτσας κοκόνι. Σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι της, δύο μεγαλόσωμα σκυλιά άρχισαν να κατευθύνονται προς το μέρος της, ένα αδέσποτο κι ένας σκύλος, ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο με κομμένα αυτιά και κολάρο. 

Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του

Το Ντόγκο Αρτζεντίνο επιτέθηκε στη γυναίκα και τη δάγκωσε, ενώ κατασπάραξε το μικρόσωμο σκυλάκι. Σύμφωνα με την ίδια μάλιστα ένας οδηγός που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο πυροβόλησε και σκότωσε τον άγριο σκύλο, ενώ δέχθηκε κι ο ίδιος δάγκωμα στο πόδι. Ο οδηγός εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του σκύλου που σκότωσε το δικό της.

Λαγονήσι: Σκύλος κατασπάραξε 13χρονο αγοράκι

Το Ντόγκο Αρτζεντίνο θεωρείται ένα από τα πιο επιθετικά σκυλιά. Για τον λόγο αυτό, έχει απαγορευτεί ως κατοικίδιο σε χώρες όπως η Ουκρανία, η Ισλανδία, η Αυστραλία και η Σιγκαπούρη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι παράνομο να έχει κάποιος Ντόγκο χωρίς νομική εξουσιοδότηση και η μέγιστη ποινή που επιβάλλεται είναι έως και φυλάκιση έξι μηνών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top