Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του

Το λυκόσκυλο ήταν χωρίς λουρί και η ιδιοκτήτριά του δεν έκανε τίποτα

Σοκαρισμένη είναι η ιδιοκτήτρια ενός σκύλου, ράτσας κανίς, στη Δραπετσώνα, η οποία το είδε να κατασπαράζεται από ένα λυκόσκυλο. 

Σύμφωνα με το Mega, η ιδιοκτήτρια του μικρόσωμου ζώου, Ηρώ Αλεξάκη βγήκε για την καθιερωμένη βόλτα με τον σκύλο, όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ένα λυκόσκυλο, η ιδιοκτήτρια του οποίου δεν του φορούσε λουρί. 

Σύμφωνα με την κ. Αλεξάκη, το λυκόσκυλο άρπαξε το κανίς μέσα από την αγκαλιά της και το κατασπάραξε μπροστά στα μάτια της, χωρίς η ιδιοκτήτρια να κάνει το παραμικρό για να το σταματήσει. 

Μετά το περιστατικό, η ιδιοκτήτρια του κανίς έτρεξε πίσω της για να της πει για το περιστατικό, όμως εκείνη πήρε το λυκόσκυλό της κι έφυγε. 

«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου - ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι - άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμηξε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μού το σκότωσε», είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», προσπαθώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς της.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήξει και σε άλλα σκυλιά, αλλά και σε ένα παιδάκι στο πάρκο της γειτονιάς.

Η κ. Αλεξάκη κατέθεσε μήνυση, ενώ απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να το αναφέρει στην Αστυνομία. 

«Από το βίντεο και μόνο βλέπετε πόσο απαθής ήταν. Σαν να μη συμβαίνει κάτι», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top