Η επιστολή των γονιών της Έμμας στον Μητσοτάκη: Τα μεγάλα «γιατί»

Συγκλονίζουν ο πατέρας και η μητέρα της άτυχης 21χρονης

Συγκλονίζουν οι γονείς της Έμμας, της φοιτήτριας που σκοτώθηκε όταν οδηγός τη χτύπησε στη Θεσσαλονίκη και την παράτησε στη μέση του δρόμου.

Μέσω του κεντρικού δελτίου του Star απευθύνονται στον πρωθυπουργό, θέτοντας ερωτήματα για τη νομοθεσία.

«Μας δώσατε δύναμη»: Το «ευχαριστώ» των γονέων της Έμμας στον κόσμο

«Εμείς σταματήσαμε να αναπνέουμε 22 Νοεμβρίου στις 1.20 το βράδυ. Έχω απίστευτο θυμό και πολύ μεγάλη απογοήτευση», δηλώνει η μητέρα της Έμμας Κέλλυ Καμπάκη.

Μέσω του Star οι γονείς της άτυχης Έμμας ευχαριστούν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που επικοινώνησε μαζί τους, αλλά τα ερωτήματα, όπως λένε, είναι πολλά. 

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Με τους γονείς της 21χρονης Έμμας μίλησε ο Μητσοτάκης

«Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής, κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος; Γιατί, ενώ είχε συλληφθεί, είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί; Γιατί, ενώ το μάξιμουμ της ποινής του που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια, θα εκτίσει μόνο το 1/3;», είναι μερικά από τα ερωτήματα που απευθύνουν. 

Γυναικοκτονία Πειραιά: «Ζηλεύαμε ο ένας τον άλλο – Θόλωσα και τη σκότωσα»

Οι γονείς της Έμμας στην επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό επισημαίνουν ότι, όπως για εκείνους ήταν μονόδρομος στο να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους χαρίζοντας ζωή, πρέπει να υπάρχει και μέριμνα για πρόληψη από την πλευρά της πολιτείας.

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 47χρονη βρεφονηπιοκόμος χαστουκίζει παιδάκι

Κλείνοντας την επιστολή αναφέρουν: Οι περήφανοι γονείς της Έμμας, του παιδιού  όλης της Ελλάδας.

Η επικοινωνία της με τη μητέρα του άτυχου πολίστα που σκοτώθηκε το 2019 στην Ποσειδώνος

Η μητέρα της Έμμας επικοινώνησε με μία άλλη μητέρα, με την οποία βιώνουν την ίδια τραγωδία: τη μητέρα του πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος επίσης χάθηκε άδικα σε τροχαίο το 2019 στη λεωφόρο Ποσειδώνος, με τον δράστη να μην έχει δικαστεί, αν και έχουν περάσει τρία χρόνια.

Κιβωτός: To θρίλερ της μετακόμισης του πατέρα Αντώνιου

«Μου είπε ότι θα σταθεί δίπλα μου, όπως και θα σταθώ και εγώ δίπλα της. Εγώ και εκείνη ανεβαίνουμε τον ίδιο Γολγοθά. Μου είπε "χάρη στη δική σου προσπάθεια, ο δολοφόνος του παιδιού μου έχει προυλακιστεί"», είπε η Κατερίνα Τζιάλλα, μητέρα του άτυχου νέου.

Η κα Τζιάλλα είχε κάνει αγώνα για να αλλάξει ο ποινικός κώδικας για τροχαία που στοιχίζουν ζωές, ώστε να αντιμετωπίζονται ως κακουργήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top