Κακιά Σκάλα: Από τη μια λωρίδα η κυκλοφορία μέχρι την Κυριακή

Πότε θα λυθεί το πρόβλημα

Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία η Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Κακιάς Σκάλας / Βίντεο Ερτ

Και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί που θα περάσουν από την Αθηνών - Κορίνθου στην Κακιά Σκάλα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι κλειστή η μεσαία λωρίδα, ενώ παραμένει ακόμα άγνωστο πότε θα ανοίξει η αριστερή.

Από μία λωρίδα κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέχρι την Κυριακή η κυκλοφορία στην Κινέττα εκεί που έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα από την πτώση βράχων στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας οδού, που ήταν η αφορμή για να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος.

 

πτώση βράχων Κακιά ΣκάλαΚακιά Σκάλα

Κυκλοφοριακό χάος στο ύψος της Κακιάς Σκάλας την Πέμπτη, λόγω της πτώσης βράχων / Κεντρικό δελτίο Star

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, την Κυριακή θα δοθεί και η μεσαία λωρίδα και όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες σταθεροποίησης του βράχου το επόμενο διάστημα θα δοθεί στην κυκλοφορια και η τρίτη λωρίδα.

«Αυτή τη στιγμή είναι κλειστές δύο λωρίδες κυκλοφορίας και έχει μείνει ανοιχτή η μία λωρίδα. Κάνουμε τις επισκευές από τους φράχτες ανάσχεσης των βράχων και επίσης αποκαθιστούμε τα στηθαία ασφαλείας που είχαν σπάσει. Την Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα δοθεί στην κυκλοφορία και η μεσαία λωρίδα. Επομένως για την επιστροφή της Κυριακής θα υπάρχουν δύο λωρίδες στη διάθεση των οδηγών. Σε ό,τι αφορά την αριστερή λωρίδα, στόχος μας είναι να δοθεί πριν από τις γιορτές», είπε στην ΕΡΤ ο κ.Παπανικόλας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top