Χαλάνδρι: Σε 21 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η εικαστικός

Είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει τον οφθαλμίατρο πρώην σύντροφό της

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Η 50χρονη εικαστικός που κατηγορείται πως είχε πυροβολήσει τον οφθαλμίατρο πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής του ανήλικου παιδιού τους, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Δίκη εικαστικού: «Αν βγει από τη φυλακή οι μέρες μας είναι μετρημένες»

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Είμαι αθώα. Ήμουν σε άμυνα . Δεν πήγα ούτε να σκοτώσω ούτε να σκοτωθώ. Το μόνο που ήθελα ήταν να προστατέψω το παιδί μου. Ο γιατρός με σημάδεψε. Άρπαξα το όπλο πιστεύοντας ότι είναι ψεύτικο και μετά όρμησε επάνω μου. “Φερτό εδώ είναι αληθινό Θα πεθάνεις” μου είπε. Παλέψαμε, δεν ξέρω αν ήταν λεπτά ή δευτερόλεπτα. Κάποια στιγμή είδα αίματα στο πρόσωπο του γιατρού, κατάλαβα ότι τραυματίστηκε. Έτρεμα ολόκληρη. Φοβόμουν» είπε η εικαστικός.

Ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης. Η εικαστικός είπε είχε προαποφασίσει τον τόπο και τον χρόνο για να σκοτώσει τον γιατρό. Πλάθει ιστορίες, είχε κίνητρο συμπλήρωσε και ζήτησε την ενοχή της.

Το δικαστήριο αποφάσισε ποινή κάθειρξης 21 ετών. Οι δικαστές της επέβαλαν τη μέγιστη τιμή που προβλέπεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας δηλαδή 15 χρόνια.

Με ανακούφιση άκουσε την απόφαση ο γιατρός ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Star.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση του δικαστηρίου, βέβαια είναι λυπηρό να βλέπεις ένας άνθρωπος να οδηγείται στη φυλακή είναι ακόμη πιο λυπηρό και αποκρουστικό κάποιος άνθρωπος να επιχειρεί να αφαιρέσει μια ζωή» είπε ο οφθαλμίατρος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top