Δίκη εικαστικού: «Αν βγει από τη φυλακή οι μέρες μας είναι μετρημένες»

Ακόμα και με αποβολή από τη δικαστική αίθουσα απειλήθηκε η εικαστικός

«Επεισόδια» στη δίκη της εικαστικού - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ακόμα και με αποβολή από τη δικαστική αίθουσα απειλήθηκε η εικαστικός, η οποία κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της μπροστά στα μάτια του κοριτσιού στο Χαλάνδρι.

Η κατηγορούμενη εξαπέλυσε επιθέσεις ακόμα και εναντίον των δικαστών. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα η εικαστικός άρχισε να επιτίθεται σε μάρτυρες, δικηγόρους και δικαστές.

Ο οφθαλμίατρος περιέγραψε τη βίαιη συμπεριφορά της κατηγορουμένης, τις επιθέσεις που είχε δεχτεί ο ίδιος και η σύζυγός του και απευθυνόμενος στους δικαστές είπε:

«Δώστε σε μένα και την οικογένεια μου μια παράταση ζωής, αν βγει έξω οι μέρες μας είναι μετρημένες. Έχω βιώσει πάρα πολλά περιστατικά βίας. Επιτέθηκε στη σύζυγο μου μπροστά στο παιδί και άρχισε να της χτυπάει το κεφάλι στο δάπεδο» είπε ο οφθαλμίατρος.

Η κατηγορούμενη παρενέβαινε συνεχώς, χαρακτήρισε πλαστές ακόμα και δικαστικές αποφάσεις, έκανε αλλεπάλληλες ενστάσεις και κάποια στιγμή οδήγησε τον πρόεδρο να την απειλήσει ότι θα την αποβάλει από τη δικαστική αίθουσα. 

Χαλάνδρι: «Είπε στην κόρη μας πως "με αυτό το όπλο θα σκοτώσω τον μπαμπά"»

Κατηγορούμενη: Λέτε ότι σας αποσπούσα χρήματα

Πρόεδρος: Μην απαντάτε.

Κατηγορούμενη: Που τα πήγατε τόσα χρήματα;

Πρόεδρος: Θα σας αφαιρεθεί ο λόγος.

Κατηγορούμενη: Είστε μεροληπτικοί έως ρατσιστές μαζί μου. Μιλάμε για 15 έτη βασανιστηρίων. Ο κύριος είναι ο βιαστής μου. 

Λίγα λεπτά αργότερα η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι δεν αναγνωρίζει τον οφθαλμίατρο και στη συνέχεια επιτέθηκε στη σύζυγό του την ώρα που κατέθετε λέγοντας ότι δεν ξέρει τίποτα. 

«Το παιδί είχε ζήσει τραυματικές εμπειρίες. Μου είπε ότι η μαμά της είχε βάλει όπλο στο κεφάλι και της είχε πει ‘με αυτό θα σκοτώσω τον πατέρα σου’» είπε η σύζυγος του θύματος.

Όταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου την κάλεσε να απολογηθεί, η κατηγορούμενη απάντησε ότι δεν αντέχει να συνεχίσει και ότι είναι απεργός πείνας.

Παράλληλα ζήτησε να προσαχθεί η κόρη της στο δικαστήριο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top