Ρέθυμνο: Δάσκαλος συνελήφθη για ασέλγεια 10χρονης μαθήτριας

Τα «ύποπτα» χάδια μέσα στην τάξη

Ένας 60χρονος δάσκαλος συνελήφθη χθες, Τετάρτη, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος μιας 10χρονης μαθήτριας στο Ρέθυμνο. 

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού, μαζί με την κόρη τους, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου σε βάρος του δασκάλου. 

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο Γερμανός παιδόφιλος που παρίστανε τον αστυνομικό

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η 10χρονη είπε στους γονείς της ότι ο δάσκαλός της την χάιδευε μέσα στην τάξη, σε χρονική στιγμή που οι δυο τους ήταν μόνοι. Οι γονείς μετά το σοκ κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές. 

Αρχικά η αστυνομία προσήγαγε τον εκπαιδευτικό, ώστε να δώσει εξηγήσεις, όμως προέκυψαν στοιχεία εις βάρος του και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. 

Συνελήφθη 68χρονος για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 60χρονου και κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, καθώς και ό,τι ηλεκτρονικά αρχεία εντόπισαν και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Οι Αρχές επεκτείνουν τις έρευνές τους για την εν λόγω υπόθεση εξετάζοντας εάν τυχόν ο εκπαιδευτικός είχε ενοχλήσει και άλλα ανήλικα παιδιά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top