Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο Γερμανός παιδόφιλος που παρίστανε τον αστυνομικό

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Ρεπορτάζ του Star για την υπόθεση

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του Γερμανού παιδόφιλου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον ALBRECHT (ον.) Dirk Stelios του Ewald Erich και της Panajiota, γεν. 1987 στη Γερμανία.

Ο Γερμανός φέρεται να παρίστανε τον αστυνομικό από το 2019 ενώ στο κινητό του 35χρονου βρέθηκε μεγάλος αριθμός φωτογραφιών και βίντεο παιδικής πορνογραφίας με ανήλικα παιδιά κάτω των 12 ετών.

γερμανός παιδόφιλος

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, για τις αξιόποινες πράξεις: της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, της αντιποίησης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση, οι οποίες φέρονται τελεσθείσες στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Γερμανός παιδόφιλος

Πρόκειται για τον:

(επ.) ALBRECHT (ον.) Dirk Stelios  του Ewald Erich και της Panajiota, γεν. 1987 στη Γερμανία.

θεσσαλονίκη γερμανός

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν. 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2310-388375 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top