Ποινική δίωξη στον τράπερ που συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή

Βρέθηκε το όπλο μετά από τυχαίο έλεγχο στο αυτοκίνητό του

Πασίγνωστος τράπερ συνελήφθη στο Μπουρνάζι για οπλοκατοχή - Βίντεο από το Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Συνελήφθη για δεύτερη φορά γνωστός τράπερ, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε παράνομο όπλο, έξι σφαίρες κι ένας αστυνομικός φάρος. Του ασκήθηκε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή απο κοινού. 

Ο τράπερ και οι άλλοις τρεις κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν αναβολή για να δικαστούν από το αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο στις 9 Δεκεμβρίου και αυτό γιατί σύμφωνα με έναν από τους δικηγόρους θα ζητήσουν να κληθεί να καταθέσει ο αστυνομικός που έκανε τον έλεγχο στο αυτοκίνητο για να εξηγήσει πως και που βρέθηκε το όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο βρέθηκε κρυμμένο σε χώρο κάτω από το χειρόφρενο και το όπλο δεν ανήκει σε κανέναν από τους τέσσερις και δεν εχει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα. Το αυτοκίνητο το είχαν νοικιάσει και ο έλεγχος έγινε την ώρα που επέστρεφαν από νυχτερινή έξοδο.

Ο τράπερ συνελήφθη στο πλαίσιο τυχαίου ελέγχου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Μεταξουργείο. 

Μπουρνάζι: Συνελήφθη πασίγνωστος τράπερ για οπλοκατοχή

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο του τράπερ για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι είχε μαζί του ένα όπλο. Όταν ρωτήθηκε αν είχε άδεια γι’ αυτό, ο τράπερ απάντησε αρνητικά. Στη συνέχεια βρέθηκαν οι σφαίρες και ο αστυνομικός φάρος. 

Είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται, καθώς τον περασμένο Ιούνιο αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει και πάλι με παράνομο όπλο και είχε συλληφθεί.

Οι αρχές θα στείλουν το όπλο στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστώσουν ακριβώς τον τύπο του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top