Αποκλειστικό: H 14χρονη που δέχθηκε επίθεση σε τρόλεϊ μιλάει στο Star

«Ήταν εξαγριωμένος, έτρεμα»

Κατάθεση ψυχής από τη μαθήτρια που δέχθηκε επίθεση μέσα σε τρόλεϊ / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στιγμές τρόμου έζησε ένα κορίτσι 14 ετών που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση μέσα σε τρόλεϊ στο Ζάππειο. Ο οδηγός που αντελήφθη τι συνέβαινε ειδοποίησε τις Αρχές. 

Ζάππειο: 14χρονη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση μέσα σε τρόλεϊ

Η 14χρονη μαθήτρια ακόμη και σήμερα τρέμει όταν θυμάται την άγρια επίθεση που δέχθηκε από έναν 30χρονο αλλοδαπό μέσα σε τρόλεϊ στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, κοντά στο Ζάππειο. Το θύμα μίλησε αποκλειστικά στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

«'Ηταν η πρώτη φορά που φοβήθηκα τόσο πολύ, έτρεμα, εύχομαι να μην ξαναγίνει αυτό σε μένα και σε κανένα άλλο παιδί, ήταν πολύ τρομακτικό» είπε η 14χρονη.

Στιγμές τρόμου έζησε ένα κορίτσι 14 ετών που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση μέσα σε τρόλεϊ στο Ζάππειο

Για τις στιγμές τρόμου που έζησε μίλησε η 14χρονη μαθήτρια στο Star

Όλα ξεκίνησαν όταν η 14χρονη μαζί με την αδελφή της και μια φίλη της επέστρεφαν με το τρόλεϊ στο σπίτι τους. Ξαφνικά αντιλήφθηκαν έναν άνδρα που καθόταν σε μικρή απόσταση να έχει βγάλει το κινητό του και να τη φωτογραφίζει.

«Μας έβριζε στα Γαλλικά και στα Αγγλικά. Mας έβγαζε βίντεο και φωτογραφίες και ίσως έπαιρνε τηλέφωνο έναν φίλο του, δε ξέρω ακριβώς τι εκανε. Του παίρνω τότε το κινητό και το πετάω κάτω. Πέφτει πάνω μου και με ακουμπάει παντού» είπε για το άγριο περιστατικό το νεαρό κορίτσι.

Ζάππειο: Το χρονικό του τρόμου για την ανήλικη μαθήτρια

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο 30χρονος, ο οποίος δήλωσε Γάλλος υπήκοος, εξαγριωμένος, όχι μόνο την έβρισε αλλά άρχισε και να ασελγεί πάνω της. 

Ορμάει πάνω μου, με σπρώχνει στη θέση, ανεβαίνει πάνω μου και με ακουμπάει στο στήθος και απο πίσω, και επειδή η αδελφή μου τρόμαξε για εμένα τον έσπρωξε

Ο δράστης χτύπησε μάλιστα την κοπέλα στο κεφάλι.

Ο Βαγγέλης Γκούμας μίλησε επίσης με τη μητέρα της 14χρονης που τόνισε πως όταν ένας γονιός μαθαίνει κάτι τέτοιο για το παιδί του δε μπορεί παρά να «αισθάνεται σοκ».

Επίθεση σε 14χρονη τρόλεϊ

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top