Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος είπε να κάνουν έκτρωση σε έγκυο»

Το μεσημέρι η ανακοίνωση της νέας διοίκησης

Όλο και περισσότερα σοκαριστικά στοιχεία σχετικά με τα όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 20χρονος πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού αποκάλυψε νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις συμπεριφορές των υπευθύνων στη δομή του Κολωνού. Όπως έγινε επίσης γνωστό το μεσημέρι θα ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΜΚΟ.

Ο ίδιος φιλοξενήθηκε εκεί από την ηλικία των 11 ως τα 15 του χρόνια και στη συνέχεια τον έστειλαν στο παράρτημα της Χίου. 

Κιβωτός: Τα ύποπτα «δώρα» σε παιδιά - Τα ταξίδια και οι κρουαζιέρες

«Έχω δει να χτυπάνε παιδιά, έχω δει δύο – τρεις παιδαγωγούς. Δεν ήταν παιδαγωγοί, ήξεραν τον πατέρα Αντώνιο από μικρά παιδιά και μετά τους πρότεινε να δουλέψουν ως παιδαγωγοί. Ήταν φίλοι του, είχαν γνωριστεί από παλιά που παίζανε μπάσκετ», είπε ο νεαρός στο Mega και επιβεβαίωσε κι εκείνος τις σκληρές τιμωρίες που τους επέβαλαν για ασήμαντες αφορμές. 

πατήρ Αντώνιος

Πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού του Κόσμου κατήγγειλε ότι ο πατήρ Αντώνιος επέβαλε σε έγκυο να κάνει έκτρωση - Intimenews

«Με πήγαν με το ζόρι, όχι με τη θέλησή μου. Μας κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για μία εβδομάδα, μετά μας δίνανε νερό και ψωμί. Όταν ήμουν στη Χίο και είχα τελειώσει την Β’ Λυκείου μου είπαν “δε θα την τελειώσεις και θα κάνεις δουλειές στο ΕΠΟΣ. Δεν είσαι καλός μαθητής, τι το θες το σχολείο; Έλα να δουλέψεις πάνω σαν εργαζόμενος”», συνέχισε.

Κιβωτός του Κόσμου: Δύο 17χρονα αγόρια μιλούν για σεξουαλική παρενόχληση

Η εργασία που πρόσφεραν στη δομή οι τρόφιμοι πληρωνόταν με δέκα λεπτά την ώρα. Όμως το πιο σοκαριστικό είναι ότι, σύμφωνα με τον 20χρονο, ο πατήρ Αντώνιος είχε δώσει εντολή να γίνει άμβλωση σε μια έγκυο κοπέλα.

Κιβωτός Του Κόσμου: Πρόσωπο κύρους θα επιλέξει η κυβέρνηση στη διοίκησή της

«Ήταν σε δωμάτιο και της απαγόρευσαν να έχει επικοινωνία με τον οποιονδήποτε. Μόλις κατάλαβαν οι παιδαγωγοί ότι ήταν φουσκωμένη η κοιλιά της την πήγαν στο νοσοκομείο να δουν τι έχει και ήταν έγκυος και μετά ο πατήρ Αντώνιος είπε να της κάνουν έκτρωση», αποκάλυψε ο 20χρονος, ο οποίος αποφάσισε από μόνος του να εγκαταλείψει τη δομή. 

Κιβωτός του Κόσμου: «Έχει ξεχειλίσει η οργή μου»

Στο Mega μίλησε και μητέρα ενός άλλου τρόφιμου, η οποία κατήγγειλε πως όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο είχε ζητήσει να πάει να τη δει ο γιος της και δεν τον άφηναν από την Κιβωτό. 

Κιβωτός: Το «κλουβί τιμωρίας» του Βόλου - «Κλείδωναν μέσα νηστικά παιδιά»

«Ο πατέρας Αντώνιος με απέφευγε. Τον είχα ζητήσει πολλές φορές, μου έλεγαν ότι είναι απασχολημένος. Μου έλεγαν οι παιδαγωγοί όλο ψέματα, ότι το παιδί περνάει καλά εδώ. Με κορόιδευαν μπροστά στα μάτια μου. Έχει ξεχειλίσει η οργή μου. Το παιδί με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “μαμά, πάρε με. Δεν αντέχω πλέον“», σημείωσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top