Συναγερμός για την εξαφάνιση 30χρονης - Η κραυγή αγωνίας φίλης της

Silver Alert για τη Μαριάννα Βλαχοπάνου από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές και για την εξαφάνιση της 15χρονης Ελβίρας από του Ζωγράφου / Βίντεο Star

Silver Alert σήμανε για την εξαφάνιση της 30χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Κραυγή αγωνίας εκφράζει φίλη της, που απηύθυνε έκκληση για τον εντοπισμό της, μέσω του Facebook.

Συναγερμός στου Ζωγράφου - Απήγαγαν τη 15χρονη Ελβίρα

Σύμφωνα με το thestival.gr, εικάζεται ότι η γυναίκα, που εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, κατευθύνθηκε προς τα Βασιλικά για να πάρει το λεωφορείο και να πάει προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εξαφάνιση Χαλκιδική

Συναγερμός για την εξαφάνιση της Μαριάννας Βλαχοπάνου / Φωτογραφία από Facebook (ΟΦΚΑΘ - Εθελοντές διασώστες)

Η φίλη της απηύθυνε έκκληση για τον εντοπισμό της, μέσω του Facebook. 

" !!...SOS...!!! Αγνοείται Από της 18-11 Το Απόγευμα, Η Φίλη Μου Που Απεικονίζεται Στη Φωτογραφία. Στην Περιοχή Γαλαρινός Χαλκιδικής... Το Όνομά Της Είναι Μαριάννα Βλαχοπάνου, Έχει Ύψος 1.55 Και Κόκκινα Μαλλιά Όπως Στη Φωτό... Όποιος Την Δεί, Παρακαλώ Να Επικοινωνήσει Μαζί Μου, Ή Στο Τηλ. 6908448523 (Γιώτα).Ή Να Ενημερώσει Την Αστυνομία...!!! Όποιος Μπορεί Ας Κάνει Κοινοποίηση, Για Να Βρεθεί... Όλοι Μαζί Μπορούμε...!!!" γράφει η φίλη της Μαριάννας στην ανάρτησή της στο Facebook.

 

Στις έρευνες και εθελοντές διασώστες 

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της 30χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου συμμετέχει και η Εθελοντική Ομάδα Έρευνα και Διάσωσης Θεσσαλονίκης ΟΦΚΑΘ. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, η ζωή της 30χρονης βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι εθελοντές διασώστες μεταδίδουν την πληροφορία πως η 30χρονη είχε φύγει απο τα Βασιλικά με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Ενημερώνουμε οτι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την οικογένεια της αγνοούμενης Μαριάννας Βλαχοπάνου 30 ετών εχουμε αναλάβει την υπόθεση. Οι έρευνες προσανατολίζονται στην ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς έφυγε απο τα Βασιλικά με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο» αναφέρεται σε ανάρτηση της ομάδας διασωστών.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Γραμμή Ζωής αναφέρει:

Υπάρχει εξαφάνιση ενήλικης από τον Πολύγυρο.

Η Μαριάννα Βλαχοπάνου 30 ετών, την 18/11/22 εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι κανονικού βάρους.

Δεν είναι γνωστή η ένδυσή της την ημέρα που εξαφανίστηκε.

εξαφάνιση Χαλκιδική

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top