Ποια η σχέση της Κιβωτού του Κόσμου με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Τι είπε η γιαγιά του κοριτσιού για τον πατήρ Αντώνιο

Κιβωτός Του Κόσμου: Ποια Η Σχέση Με Την Υπόθεση Της 12χρονης

Ποια σχέση υπάρχει ανάμεσα στην «Κιβωτό του Κόσμου» και την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό; Νέες αποκαλύψεις της γιαγιάς της ανήλικης έρχονται να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες παιδιών που φιλοξενούνταν στη δομή και περιέγραψαν την σκληρή εικόνα που τους έδειχνε ο πατήρ Αντώνιος. 

Η γιαγιά της μικρής αποκάλυψε πως ένα από τα εγγόνια της είχε πάει στην «Κιβωτό του Κόσμου» και ο πατήρ Αντώνιος του συμπεριφέρθηκε πάρα πολύ άσχημα. 

Αντικαθίσταται η διοίκηση στην Κιβωτό του Κόσμου με απόφαση της κυβέρνησης

«Τον παπά Αντώνη τον ξέρω πολλά χρόνια, από τον Άγιο Γεώργιο όταν είχε ένα μαγαζάκι εκεί, πολλά χρόνια, πάρα πολλά χρόνια. Μετά πήγε έφτιαξε αυτόν τον πύργο εκεί, τι έφταιξε, τέλος πάντων τι να πω; Θρασύτατος ήταν, κλώτσαγε τα παιδιά, τα έβριζε, πολλά πράγματα, πολλά πράγματα», είπε αρχικά. 

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο πατήρ Αντώνιος είχε χτυπήσει κι ένα από τα εγγόνια της. 

Κιβωτός του Κόσμου: «Είδα τον πατέρα Αντώνιο και τον φίλο μου στο δωμάτιο»

«Τον εγγονό μου τον χτύπησε. Πήγε το παιδί, τον ζήταγε να τον δει και έβαλε τους μπράβους του να το χτυπήσουν. Ζήτησε να τον δει και βγήκε έξω και το έβριζε. Του είπε “μην ξαναπατήσεις εδώ” και τέτοια», είπε η γιαγιά της 12χρονης. 

Όπως είπε, ο πατήρ Αντώνιος συμπεριφερόταν άσχημα σε όλα τα παιδιά. 

Κιβωτός: «Ο πατέρας Αντώνιος ήταν οξύθυμος και με την οικογένειά του»

«Τα έβριζε, τα έβριζε χυδαία. Ήθελε τον κόσμο εκεί να δουλεύει για ένα πιάτο φαγητό και να τους βρίζει. Δεν ξέρω τους υπόλοιπους, εγώ τον ίδιο γνώριζα», είπε. 

Σύμφωνα με την ίδια, ο εγγονός της ήταν γραμμένος στην Κιβωτό από πολύ παλιά, ωστόσο ο πατήρ Αντώνιος έβαλε τους ανθρώπους του να τον διώξουν από το κτίριο και να του πουν να μην ξαναπάει. 

Κιβωτός του Κόσμου: «Μας χτυπούσαν συνέχεια! Προσπαθούσα να το σκάσω»

Αμέσως μετά  στην ίδια εκπομπή μίλησε και μια φίλη του 53χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κι εξέδιδε τη 12χρονη. Η φίλη αυτή αποκάλυψε ότι ο 53χρονος βοηθούσε την Κιβωτό και οικονομικά και με προϊόντα από το μαγαζί του. 

Κιβωτός του Κόσμου:«Με την έγκριση του πατέρα Αντώνιου οι σκληρές τιμωρίες»

«Ο 53χρονος έδινε γενικά σε όλον τον κόσμο και στην Κιβωτό και τις εκκλησίες και παντού», είπε η γυναίκα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top