Πάτρα: Ένα ακόμα παιδί στα αζήτητα - Το βρήκαν να κοιμάται έξω, στη βροχή

Του φόρεσαν κάλτσες και από τη χαρά του ζήτησε να βγάλει φωτογραφία

Απιστεύτα συγκινητική η ιστορία του παιδιού που βρήκε καταφύγιο από το κρύο και τη βροχή στα σκαλιά θεάτρου στην Πάτρα - Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτιό Ειδήσεων του Star

Συγκλονίζει η ιστορία ενός παιδιού το οποίο κοιμόταν στα σκαλιά του θεάτρου «Απόλλων» στην Πάτρα. Ήταν μόνο, έξω στο κρύο και τη βροχή. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star, το περιστατικό συνέβη πεντέμιση η ώρα τα ξημερώματα. Ένας περαστικός στο κέντρο της Πάτρας εντόπισε το παιδάκι ξυπόλυτο και μέσα στο κρύο. Είχε βρει πρόχειρο κατάλυμα στα σκαλιά του θεάτρου.

Αμέσως ενημέρωσαν το Χαμόγελο του Παιδιού και με την άμεση κινητοποίηση του οργανισμού και της αστυνομίας το παιδάκι μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού 

Στις 5:30 τα ξημερώματα από την Πάτρα, λάβαμε κλήση από πολίτη ότι ένα παιδί κοιμόταν έξω από το θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ κάτω στο μάρμαρο και δεν ήταν κάποιος ενήλικος μαζί του.

Ενημερώσαμε άμεση δράση και το παιδί μεταφέρθηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Ζητήθηκε η συνδρομή μας με όχημα και συνοδεία του Συλλόγου για τη μεταφορά του παιδιού προς το νοσοκομείο κατόπιν προφορικής εισαγγελικής εντολής.

Άμεσα έγινε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε. Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που του φορέσαμε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουμε φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να τον σκεπάσουμε με κουβέρτα και να τον τυλίξουμε ζεστά, καθώς συνέχεια κρύωνε. 

Από τη διερεύνηση στα αρχεία μας βρέθηκαν καταγγελίες, ενημέρωση σε Εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση. 

Από την Αστυνομία μας είπαν ότι η μητέρα του είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός, συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ. Υπάρχει μία θεία που και αυτή έχει απασχολήσει τις αρχές.

Στο παιδί κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται άνθρωποι του Συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top