Πάτρα: Έδεσε τον σκύλο του στο αυτοκίνητο και τον έσερνε στον δρόμο!

Ισχυρίστηκε ότι τον πηγαίνει... στον κτηνίατρο

Ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου έρχεται στο φως και προκαλεί αποτροπιασμό. Αυτή τη φορά, ένας άνδρας στην Πάτρα έδεσε τον σκύλο του στο αυτοκίνητο και το έσερνε για να... το πάει στον κτηνίατρο.

Χαλκιδική: Για κακοποίηση ζώου συνελήφθη 66χρονος

Οι φωτογραφίες του σκύλου μαρτυρούν την κτηνωδία που έζησε. Τραυματισμένος σε όλο του το σώμα και ο δρόμος που τον έσερνε γεμάτος αίματα. 

κακοποίηση σκύλου 3

Όλα έγιναν το Σάββατο το πρωί στην περιοχή Άγιος Βασίλειος, στην Πάτρα, όταν ο ιδιοκτήτης έδεσε τον σκύλο πίσω από το αυτοκίνητο και το έσερνε στον δρόμο. 

κακοποίηση σκύλου

Το άτυχο σκυλάκι έχει σοβαρά τραύματα στο σαγόνι, τα πόδια και άλλα σημεία του σώματός του / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

κακοποίηση σκύλου 2

Ευτυχώς άνθρωποι που έγιναν μάρτυρες του εξοργιστικού περιστατικού ενημέρωσαν την αστυνομία και ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε και συνελήφθη. 

Ο ανακριτής δεν πίστευε στα αυτιά του όταν τον άκουσε να ισχυρίζεται ότι έδεσε τον σκύλο στο αυτοκίνητο για να τον πάει στο κτηνίατρο!

Ο σκύλος φέρει εκτεταμένα τραύματα στις πατούσες, στο σαγόνι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Φιλοξενείται σε οικογένεια με την ευχή όλων σύντομα να επουλωθούν οι πληγές του. 

Στον άνδρα βεβαιώθηκε πρόστιμο 30.300€, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή, αφού ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top