Σε δίκη για βιασμό παραπέμπεται πρώην παίκτης ριάλιτι

Δεν υιοθετήθηκε η απαλλακτική εισήγηση της εισαγγελέως

Σε δίκη για βιασμό παραπέμπεται πρώην παίκτης ριάλιτι / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με την κατηγορία του βιασμού παραπέμπεται με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου πρώην παίκτης ριάλιτι.

Ρόδος: «Να μην κατηγορηθεί για βιασμό» ο πρώην παίκτης ριάλιτι

Το δικαστικό συμβούλιο, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, δεν υιοθέτησε την εισήγηση της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για την απαλλαγή του και παρέπεμψε σε δίκη τον 30χρονο άνδρα, μοντέλο, γνωστό από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία μιας Αγγλίδας για βιασμό, την οποία γνώρισε ενώ εργαζόταν στην υποδοχή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λίνδο.

Κολωνός: Νέοι κατηγορούμενοι - Κλήσεις από την ανακρίτρια

Σε δίκη για βιασμό παραπέμπεται πρώην παίκτης ριάλιτι

Το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την απαλλακτική εισήγηση της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για τον πρώην παίκτη ριάλιτι

Ρόδος: Η καταγγελία της 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας για βιασμό

Σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει η 21χρονη, όλα έγιναν τη Δευτέρα 23 Μαϊου, όταν η ίδια πήγε με τη φίλη της στη Λίνδο για να διασκεδάσουν με αφορμή τα γενέθλια της. Λίγο μετά τις 12 και αφού διασκέδασαν σε διάφορα μαγαζιά κατέληξαν σε ένα γνωστό κλαμπ της περιοχής για να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους. 

Εκεί ο 30χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά, ενώ φέρεται να κάλεσε τόσο την ίδια όσο και τις φίλες της σε άλλο νυχτερινό μαγαζί, όπως και έγινε.

Ενώ διασκέδαζαν, ο 30χρονος φέρεται να πρότεινε στην 21χρονη να τον ακολουθήσει έξω από το μαγαζί. Στη συνέχεια -χωρίς να καταλάβει πώς- βρέθηκαν σε ένα ερειπωμένο σπίτι, όπου σύμφωνα με την καταγγελία της τη βίασε.

Απόπειρα βιασμού στην Κω:Βίντεο ντοκουμέντο-Γονείς ξυλοκόπησαν τον 35χρονο

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top