Βόλος: Την απείλησε με αεροβόλο - «Αν με χωρίσεις θα σε θάψω ζωντανή»

Επειδή η γυναίκα του ήθελε να χωρίσουν

Σκηνές τρόμου έζησε και μια 35χρονη από τη Θεσσαλονίκη από τον πρώην σύζυγό της που τη χτυπούσε και την απειλούσε / Ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (12.11.22)

Κάθε συζήτηση ενός ζευγαριού από τον Αλμυρό Βόλου κατέληγε σε καυγά και κάθε καυγάς σε ξυλοδαρμό μέχρι που ο 47χρονος σύζυγος απείλησε να σκοτώσει τη γυναίκα του με αεροβόλο επειδή ήθελε να χωρίσουν.

Βόλος: Υπερασπίστηκαν μητέρα και το μωρό της και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με το gegonotanews, χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε έναν 47χρονο σε 19 μήνες με αναστολή για τις συνεχόμενες επιθέσεις στην 38χρονη σύζυγό του το 2019, η οποία ήθελε να χωρίσουν.

«Αν με χωρίσεις θα σε θάψω ζωντανή και δε θα σε βρει κανένας, αν με χωρίσεις θα σε θάψω», της έλεγε και μετά από έναν άγριο καυγά όπου την χτύπησε έβγαλε αεροβόλο.

Θεσσαλονίκη: Έδειραν την αδελφή τους στη μέση του δρόμου

«Με αυτό θα σε καθαρίσω» της είπε και εκείνη αποφάσισε να τον καταγγείλει. Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε χθες στο δικαστήριο και δήλωσε πως τα χτυπήματα που έφερε η γυναίκα του από τον ξυλοδαρμό στον καυγά του 2019 σε χέρια και πόδια, ήταν με δική της υπαιτιότητα.

«'Επεσε, σκόνταψε επάνω στη φασαρία, αλλά εγώ δεν την χτύπησα», είπε στο δικαστήριο, που δεν πείστηκε και του επέβαλε ποινή 19 μηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top