Πύργος: 29χρονη ΑμεΑ βιάστηκε από 12 άνδρες κι έμεινε έγκυος

Η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε

Πύργος: Βίασαν 29χρονη 12 Άνδρες Και Την Άφησαν Έγκυο

Μια σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στον Πύργο Ηλείας, με θύμα μια 29χρονη γυναίκα με ειδικές ανάγκες. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», όλα ξεκίνησαν πριν από αρκετά χρόνια. Η 29χρονη γεννήθηκε σε μια οικογένεια με οχτώ ακόμα παιδιά, ορισμένα από τα οποία αντιμετώπιζαν επίσης νοητικά προβλήματα, όπως και η ίδια. 

Η οικογένεια ζούσε σε ένα χωριό του Πύργου. Μετά από κάποια χρόνια η μητέρα εγκατέλειψε τον άνδρα και τα παιδιά της, τα οποία ζούσαν σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Κάποια στιγμή το σπίτι της οικογένειας γκρεμίστηκε, με αποτέλεσμα τα μέλη της να μένουν μέχρι και σήμερα σε μια αποθήκη του δημοτικού σχολείου του χωριού. 

Αγρίνιο: Οι δύο ζωγραφιές του 4χρονου που σόκαραν τους γονείς του

Από τα εννιά αδέλφια κάποια κατάφεραν να ξεφύγουν και να φτιάξουν τη ζωή τους, όμως ο πατέρας έμεινε πίσω με δύο αγόρια και την 29χρονη που αντιμετωπίζουν όλα νοητικά προβλήματα και δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν έστω και τα βασικά για μια αξιοπρεπή διαβίωση. 

Πύργος: Βιάστηκε πριν από έξι χρόνια από 12 άνδρες

Πριν από έξι χρόνια η 29χρονη αποκάλυψε σε ανθρώπους που θέλησαν να τη βοηθήσουν ότι έπεσε θύμα βιασμού από 12 άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος και να γεννήσει ένα παιδί που ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα. 

Σαν να μην έφτανε αυτό η 29χρονη πήγε στον Πύργο και αναζήτησε μια οικογένεια που θα μπορούσε να την περιθάλψει και της προσφέρει τα βασικά. 

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 63χρονος που ασέλγησε σε αγοράκια 7 και 8 ετών

Όμως γρήγορα έγινε έρμαιο ανδρών που την εκμεταλλεύονταν και της προσέφεραν πολλές φορές χρήματα για να τη δελεάσουν και να υποκύψει στις σεξουαλικές τους ορμές. 

Η οικογένεια που τη φιλοξενούσε παρατήρησε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της. Η κοπέλα έφευγε από το σπίτι και μόλις επέστρεφε μετά από ώρες, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν έτρεχε σε άσχημη κατάσταση στο μπάνιο προκειμένου να πλυθεί.

Αλμυρός: Νεαρός ασελγούσε σε βάρος 50χρονου με νοητική υστέρηση

Παράλληλα, διαπίστωσαν διακίνηση πορνογραφικού υλικού από και προς την ίδια στο κινητό της, στην οποία εμπλέκονταν άνθρωποι που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της, στέλνοντάς της μηνύματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», για όλα αυτά τα γεγονότα είναι ενημερωμένη και η Αστυνομία, ενώ αναμένονται καταθέσεις από άτομα που γνωρίζουν την κατάσταση που βιώνει η 29χρονη και προσπαθούν να βρεθεί μια λύση.

Ασέλγεια 14χρονης: «Πίνω για να ξεχάσω αυτά που μου κάνει ο πατέρας μου»

Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι ώστε να λάβει τέλος το δράμα που περνά η 29χρονη, αλλά και η οικογένειά της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top