53χρονος:Σφίγγει ο κλοιός - «Η 12χρονη αναγνώρισε και μοτέλ όπου τη βίαζαν»

Η 12χρονη αναγνώρισε δύο χώρους που την εκπόρνευε ο 53χρονος

Κολωνός

Νέες εξελίξεις καταγράφονται στην αποτρόπαια υπόθεση του Κολωνού, καθώς στην τέταρτη κατάθεσή της η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε τον οίκο ανοχής αλλά και ακόμη έναν χώρο τύπου μοτέλ που την πήγαινε ο 53χρονος.

Κολωνός: Στη φυλακή ο εισοδηματίας και ο υπάλληλος σεκιούριτι

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News στο Mega, η 12χρονη στην τέταρτη κατάθεσή της αναγνώρισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο κατηγορούμενος μέσα από περίπου οκτώ φωτογραφίες διαφόρων κτιρίων που της έδειξαν οι αστυνομικοί. Το σπίτι της κόλασης, όπου την πήγαινε ο 53χρονος βρισκόταν στην περιοχή της Ιεράς Οδού.

Κολωνός: «Μην πάτε να σώσετε τη 12χρονη και καταστρέψετε άλλα παιδιά»

Η 12χρονη αναγνώρισε, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμα ένα κτίριο στο οποίο της έκλεινε ραντεβού ο 53χρονος. Ο 53χρονος φέρεται να είχε κλειδί για ένα δωμάτιο, στο οποίο το ανήλικο θύμα «δε δεχόταν πολλούς άντρες, αλλά έναν τη φορά». Ο συγκεκριμένος χώρος είναι για διαμονή τύπου μοτέλ.

Κολωνός: Τι λέει η μητέρα της 12χρονης μέσα από τις φυλακές

Στην τέταρτη κατάθεσή της η 12χρονη ανέφερε ότι μαζί με τον 53χρονο έμπαιναν από την κύρια είσοδο, η οποία πάντα ήταν ανοιχτή και έμπαιναν μέσα στο δωμάτιο, για το οποίο ο 53χρονος είχε το κλειδί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top