Κολωνός: Στη φυλακή ο εισοδηματίας και ο υπάλληλος σεκιούριτι

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους

Κολωνός: Στη Δύο Κατηγορύμενοι Για Βιασμό 12χρονης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ο 39χρονος υπάλληλος σεκιούριτι και ο 35χρονος εισοδηματίας που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Κολωνός: Έρχονται άλλα τρία εντάλματα σύλληψης

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης, που εκδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, όταν η ανήλικη φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπά τους κάποιους από τους φερόμενους βιαστές της.

Κολωνός: «Μην πάτε να σώσετε τη 12χρονη και καταστρέψετε άλλα παιδιά»

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο άνδρες αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι ποτέ δε συνευρέθηκαν με τη 12χρονη επί πληρωμή και ότι τη βίασαν. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή, που έκριναν ομόφωνα την προφυλάκισή τους.

Κολωνός: Τι λέει η μητέρα της 12χρονης μέσα από τις φυλακές

Κολωνός

Συνολικά έχουν προφυλακιστοί εννέα άτομα για την υπόθεση του Κολωνού - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Βασίλης Ρεμπάπης)

Μέχρι στιγμής, για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί εννέα άτομα.

Κολωνός: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που «έκαψαν» συλληφθέντα

Κολωνός: Ποιοι είναι οι δύο κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν

O 35χρονος κατηγορούμενος είναι άνεργος και εισοδηματίας και κατοικεί στον Κορυδαλλό. Είναι ο ένας από τους τέσσερις άνδρες που δεν παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Κολωνός - 39χρονος σεκιουριτάς

Ο 39χρονος υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι

Ο 39χρονος υπάλληλος σεκιούριτι είναι από το Νέο Ηράκλειο. Είναι χωρισμένος και πατέρας ενός εννιάχρονου παιδιού. Είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην αστυνομία, όμως είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε βρεθεί με τη 12χρονη, όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρεται να προέκυψαν από την έρευνα, οι ισχυρισμοί αυτοί ήταν ψευδείς.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top