Στη φυλακή ο γνωστός πρώην παίκτης ριάλιτι για διακίνηση ναρκωτικών

Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Στη φυλακή οδηγείται ο πρώην παίκτης ριάλιτι που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από σύμφωνα γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο γνωστός πρώην παίκτης ριάλιτι που συνελήφθη, έχοντας στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Μετανιωμένος ο πρώην παίκτης ριάλιτι με την κοκαΐνη - «Μου έστησαν παγίδα»

Ο 36χρονος στην απολογία του φέρεται να αποδέχθηκε πως μετέφερε ναρκωτικά, αλλά δε γνώριζε την ποσότητά τους. Κατά πληροφορίες είπε ότι πρόσωπο (το οποίο δεν κατονόμασε), του ζήτησε να κάνει τη μεταφορά κι ότι ο ίδιος θα λάμβανε ως αντάλλαγμα 3.000 ευρώ, ποσό το οποίο είχε ανάγκη λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

πρώην παίκτης ριάλιτι κοκαΐνη

Ο 36χρονος δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγείται στη φυλακή / Φωτογραφία από social media

«Ήταν απερισκεψία από μέρος μου», φέρεται να είπε, χωρίς όμως να πείσει με τους ισχυρισμούς του ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο.

πρώην παίκτης ριάλιτι ναρκωτικά

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι συνελήφθη όταν εντοπίστηκε στην κατοχή μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης / Φωτογραφία από social media

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Έκρυψε τα ναρκωτικά σε ειδική κρύπτη στο αμάξι του

Ο 36χρονος συνελήφθη στην Πλάκα Λιτοχώρου, όταν σε αστυνομικό έλεγχο στο πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 235 γραμμάρια κοκαΐνη. 

Ακόμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, 2.000 ευρώ, αλλά και το πανάκριβο -μισθωμένο με leasing - αυτοκίνητό του.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας είχε απαγγείλει κακουργηματική ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, υπό τη μορφή της κατοχής και αποθήκευσης.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top