Τροχαίο 29χρονη: «Έκανε αναστροφή και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κατά λάθος»

Πήγαινε ανάποδα στην Περιφερειακή Υμηττού για ένα χιλιόμετρο η γιατρός

Πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην 29χρονη ειδικευόμενη γιατρό - Κοινωνία Ώρα Mega

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 29χρονης ειδικευόμενης γιατρού σε τροχαίο στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Αθήνα. 

Η 29χρονη έκανε την ειδίκευσή της στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν το ΙΧ που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί. 

Ειδικευόμενη γιατρός η 29χρονη που σκοτώθηκε στον Περιφερειακό Υμηττού

Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται ακόμη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία εργαζόταν μαζί με την 29χρονη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», είπε στο Mega πως επί ένα χιλιόμετρο τουλάχιστον κινούταν στο αντίθετο ρεύμα. 

Τι είπε η Ματίνα Παγώνη για την 29χρονη ειδικευόμενη γιατρό που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο - Κοινωνία Ώρα Mega

Εκτιμάται πως η ειδικευόμενη γιατρός έβγαινε από την Περιφερειακή Υμηττού προς Κατεχάκη και ήθελε να ακολουθήσει τη διαδρομή από τη Ραφήνα προς το κέντρο. Φαίνεται όμως ότι έκανε λάθος. Επέλεξε να κάνει αναστροφή σε εκείνο το σημείο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ταξί. 

Τροχαίο Περιφερειακή Υμηττού: Μία νεκρη από τη μετωπική σύγκρουση

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της και ο οδηγός του ταξί να υποστεί σοβαρά τραύματα. Στο ταξί επέβαιναν επίσης ακόμα δύο άτομα. 

«Αυτό που εικάζει η τροχαία είναι ότι έκανε λάθος, γιατί όπως βγαίνεις από την περιφερειακή Υμηττού, κάνει μία διχάλα. Προφανώς μπερδεύτηκε κι έκανε αναστροφή και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κι είναι πολύ δύσκολο να βγεις μετά», όπως αναφέρθηκε στο Mega.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top