Ειδικευόμενη γιατρός η 29χρονη που σκοτώθηκε στον Περιφερειακό Υμηττού

Συγκλονίζει ο χαμός της νεαρής γιατρού

Θρήνος για την ειδικευόμενη γιατρό που σκοτώθηκε στον Περιφερειακό Υμηττού / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μία νέα γυναίκα, ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο Γεννηματά, έχασε τη ζωή της σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην περιφερειακή Υμηττού, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού.

Για αδιευκρίνιστους λόγους η νεαρή γιατρός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αφού κινήθηκε σε αυτό περίπου ένα χιλιόμετρο, συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί. 

Το μπροστινό μέρος του ασημί ΙΧ που οδηγούσε η 29χρονη γιατρός έχει διαλυθεί εντελώς. Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις πέντε τα ξημερώματα, με έναν τρόπο που θυμίζει κούρσα θανάτου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η άτυχη κοπέλα πήγαινε αντίθετα  στο ρεύμα προς Αθήνα στην Περιφερειακή, λίγο μετά τα πρώτα διόδια της Αττικής Οδού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τροχαίο Περιφερειακή Υμηττού: Μία νεκρη από τη μετωπική σύγκρουση

Η γιατρός εργαζόταν ως ειδικευόμενη στο τμήμα παθολογίας του νοσοκομείου Γεννήματας και σήμερα κανονικά θα είχε ρεπό. 

Οι συνάδελφοί της, οι οποίοι μάλιστα ήταν εκείνοι που την αντίκρισαν πρώτοι, καθώς διακομίστηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό της από τα συντρίμμια,  δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη.

«Μία πολύ νέα κοπέλα, εξαιρετική γιατρός, μία όμορφη γυναίκα. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Δεν είχε σχέση με τη δουλειά. Είναι δίπλα πόρτα, τι να σου πω, το γραφείο της είναι ακριβώς δίπλα μας εδώ. Μεταφέρθηκε εδώ γιατί εμείς είχαμε γενική εφημερία. Ήτανε νεκρή όταν την μετέφεραν» είπε συγκλονισμένη η Ματίνα Παγώνη.

«H ΟΕΝΓΕ εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους κοντινούς ανθρώπους και τους συναδέλφους, για τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της συναδέλφισσάς μας ειδικευόμενης γιατρού, 28 ετών. Καλό ταξίδι», αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

Ο οδηγός του ταξί διακομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο, η ζωή του όμως δεν διατρέχει κίνδυνο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top