Δολοφονία 17χρονου Μάνδρα: Τι λέει ο πατέρας και ο 14χρονος αδελφός του

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου του

O 17χρονος βρέθηκε νεκρός σε ερημική τοποθεσία από περαστικό - Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star

Ένα μυστήριο γρίφο καλούνται να λύσουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών σχετικά με τον θάνατο του 17χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στη Μάνδρα, χθες.

Ο 17χρονος έφερε τραύμα από σφαίρα ψηλά στην πλάτη, κοντά στον αυχένα, ενώ μαζί του φέρεται να ήταν ο 14χρονος αδελφός του, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το βράδυ και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς. 

Μάνδρα: Νεκρός από πυροβολισμό 17χρονος - Καταθέτει ο αδελφός του

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, αλλά σε άλλο γραφείο, απάντησε σε ερωτήσεις και ο πατέρας των δύο παιδιών. 

Μάνδρα: Τι είπε ο 14χρονος στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι βοσκούσαν τα πρόβατα και κάποια στιγμή χάθηκαν μέσα στο δάσος. 

«Έψαχνα να τον βρω και δεν τον έβρισκα και γι’ αυτό σηκώθηκα και έφυγα και γύρισα σπίτι», είπε ο ανήλικος στους άντρες της Αστυνομίας.

Ο 17χρονος αδελφός του, εντοπίστηκε σε δρόμο σε ερημική περιοχή στη θέση «Λούτσα» από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Δίπλα στη σορό του βρέθηκε κάλυκας από καραμπίνα, χωρίς όμως να εντοπιστεί το όπλο του εγκλήματος. 

Ο πατέρας, βοσκός στο επάγγελμα, έστειλε τα δύο από τα εννέα παιδιά του στο βουνό για να μαζέψουν τα πρόβατα, όπως αναφέρουν πληροφορίες. 

Τα δύο αδέλφια καθυστέρησαν να επιστρέψουν και κάποια στιγμή ο 14χρονος γύρισε στο σπίτι χωρίς τον αδελφό του. Στη συνέχεια ο 17χρονος βρέθηκε νεκρός και ανέλαβε τις έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου του το Ανθρωποκτονιών. 

Ο πολύτεκνος πατέρας του 17χρονου από την πλευρά του, είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ότι είχε στείλει τα δύο παιδιά του στην περιοχή για να μαζέψουν τα πρόβατα και ότι δεν είναι κάτοχος καραμπίνας.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 17χρονος κλήθηκε κλιμάκιο της Σήμανσης και φωτογράφησε τον χώρο ενώ έλαβε και δείγματα DNA.

Πατέρας και 14χρονος γιος πέρασαν τη νύχτα στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστούν εκ νέου από αστυνομικούς σήμερα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top