Μάνδρα: Νεκρός από πυροβολισμό 17χρονος - Καταθέτει ο αδελφός του

Αποκλειστικές δηλώσεις της γιαγιάς του θύματος στο Star

Νεκρός βρέθηκε 17χρονος στη Μάνδρα Αττικής (Video Star)   

Νεκρός εντοπίστηκε 17χρονος στη Μάνδρα, στη θέση Λούτσα,  μετά από τηλεφώνημα πολίτη στην Αστυνομία. Ο 17χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ δίπλα του βρέθηκε κάλυκας από όπλο.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αστυνομική συντάκτρια Κατερίνα Μαστραντωνάκη, ο έφηβος φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι και μάλιστα στην πίσω πλευρά. Δηλαδή, όλα δείχνουν ότι δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμό. 

Ο άτυχος νεαρός, γιος Έλληνα κτηνοτρόφου της περιοχής, φέρεται να είχε μεταβεί μαζί με τον αδερφό του στη συγκεκριμένη περιοχή για να συγκεντρώσουν τα πρόβατα από τη βοσκή και να επιστρέψουν στο μαντρί. Ο αδελφός αναζητήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία και διεξάγει έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη.     

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τελικά εντοπίστηκε ο 14χρονος αδελφός του στο σπίτι της οικογένειας από αστυνομικούς, αφού προηγήθηκε τηλεφωνική συνομιλία με τον πατέρα τους. Στη συνέχεια πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Μάνδρας όπου καταθέτουν.   

Το τι ακριβώς συνέβη αναμένεται να δείξει η αυτοψία από ιατροδικαστή στον χώρο όπου βρέθηκε η σορός, όπως και η ιατροδικαστική εξέταση -νεκροψία που θα ακολουθήσει.  

Τι δήλωσε η γιαγιά του 17χρονου στο Star 

H γιαγιά του άτυχου 17χρονου αναρωτήθηκε μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star,  μήπως «κανένας κυνηγός τον πυροβόλησε».

γιαγιά 17χρονου Μάνδρα

Τι δήλωσε στο Star η γιαγιά του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Μάνδρα    

Πρόσθεσε επίσης ότι τα δύο αδέλφια βοηθούσαν τον πατέρα τους στις κτηνοτροφικές εργασίες στο μαντρί και ότι πήγαιναν νυχτερινό σχολείο, ενώ επισήμανε ότι «ήταν πολύ αγαπημένα».       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top