Μαρούσι: Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία ανηλίκου - Τον απείλησε με μαχαίρι

Τι έκρυβε στο αυτοκίνητό του;

Μαρούσι: Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία ανηλίκου - Τον απείλησε με μαχαίρι

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 21χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για ληστεία σε βάρος ανηλίκου. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν το νεαρό άνδρα που απείλησε με μαχαίρι τον 15χρονο προκειμένου να του πάρει το κινητό. Η ληστεία σημειώθηκε τον περασμένο μήνα στην έξοδο του ΗΣΑΠ «Ειρήνη», με τους άνδρες της αστυνομίας να συλλαμβάνουν τον 21χρονο το μεσημέρι της Δευτέρας στο νέο Ηράκλειο. 

Λάρισα: Επεισοδιακή επιχείρηση της αστυνομίας για να «σπάσει» κατάληψη

Σημειώνεται ότι ο ανήλικος έπεσε θύμα του 21χρονου όταν έβγαινε από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, όπου ο νεαρός φέρεται να τον προσέγγισε και του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο υπό την απειλή μαχαιριού, σύμφωνα με την Αστυνομία. 

Χολαργός: Ο ταγματάρχης που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο

Το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου που ανέλαβε την υπόθεση, ταυτοποίησε τα στοιχεία του 21χρονου, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που τον αναζητούσαν να τον εντοπίζουν μέσα σε αυτοκίνητο στο Νέο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ρόπαλο.

Αγρίνιο: Ο 28χρονος που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 4χρονο αγοράκι

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε στερούταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Θεσσαλονίκη: Άνδρας χτύπησε μητέρα μέσα σε λεωφορείο

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, αφού σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου, ενώ ο 21χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top