Χολαργός: Ο ταγματάρχης που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Στρατονομία

Σοκ προκαλεί νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στον Χολαργό - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ένας ανώτερος αξιωματικός του Στρατού κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν ανήλικο στον Χολαργό. Η είδηση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε όλο το στράτευμα ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

ταγματαρχης χολαργος

Αυτός είναι ο αξιωματικός του Στρατού που κατηγορείται ότι το βραδύ της περασμένης Παρασκευής παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 16χρονο στην περιοχή του Χολαργού. Ήταν γύρω στις 8 και μισή το βραδύ όταν ο ανήλικος κατέβηκε από το λεωφορείο και πήγαινε στην προπόνηση μποξ που είχε.

Ο 38χρονος ταγματάρχης σύμφωνα με την καταγγελία του παιδιού, άρχισε να τον ακολουθεί μέχρι που κάποια στιγμή ξεκίνησε να τον παρενοχλεί σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχή.

Χολαργός: Ταγματάρχης έδειξε γυμνές φωτογραφίες σε 15χρονο

Ο ανήλικος αντέδρασε και τον πηρέ στο κυνήγι ενώ ο ταγματάρχης έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο. Λίγα μετρά πιο κάτω κατάφερε να τον σταματήσει αλλά ο 38χρονος στρατιωτικός άρχισε να φωνάζει.

Ο 15χρονος δεν έχασε την ψυχραιμία του και κάλεσε την αστυνομία. Λίγο αργότερα ο ταγματάρχης περνούσε την πόρτα του αστυνομικού τμήματος.

ταγματαρχης χολαργος

Για την υπόθεση του ενημερώθηκε η Στρατονομία, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος. Mε εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, δόθηκε εντολή να γίνει ταχύτατη διεκπεραίωση της υπόθεσης με το ερώτημα της άμεσης απόταξης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top