Θεσσαλονίκη: Ανατροπή - Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του 42χρονου

Ξεσπά η σύζυγος - «Τι θα πω στα 3 παιδιά που έμειναν πίσω»

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή - Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του 42χρονου

Σε δολοφονία οφείλεται ο θάνατος του 42χρονου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που διενεργήθηκε αναφορικά με την υπόθεση. 

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη / GR Times

Παρόλο που αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε υπερβολική δόση ναρκωτικών, η νεκροψία που διενεργήθηκε αποκάλυψε ότι τελικά πρόκειται για δολοφονία, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes

Θεσσαλονίκη: Αθώα κρίθηκαν τα δύο αδέρφια που έδειραν την αδερφή τους

«Σκότωσαν τον άντρα μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή. Τι θα πω στα τρία παιδιά του που έμειναν πίσω» λέει ξεσπώντας σε λυγμούς, η σύζυγος του 42χρονου.

Θεσσαλονίκη: 24χρονη πήδηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο

«Αυτό που στην αρχή είχε χαρακτηριστεί ως θάνατος από χρήση ναρκωτικών, τελικά όπως φαίνεται μετά τη νεκροψία ανατρέπεται. Όλα δείχνουν πλέον ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τις «κραυγές» της οικογένειας του θύματος που μιλούσαν εξαρχής για δολοφονία.», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας Όθωνας Παπαδόπουλος. 

Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας πίσω από τη δολοφονία του γιου του με σκεπάρνι

«Η υπόθεση έχει ήδη ανατεθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής και θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για την προσαγωγή των δραστών στη Δικαιοσύνη. Η γυναίκα του είναι απαρηγόρητη και σοκαρισμένη καθώς το θύμα άφησε ορφανά από πατέρα τρία παιδιά ηλικίας πέντε, τριών και ενός έτους» συμπληρώνει ο ποινικολόγος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top