Θάνατος Αρχιμανδρίτη: Τι έδειξε η νεκροψία

Δε βρέθηκε στο σώμα του ίχνος πάλης

Η νεκροψία έδειξε ότι οι μώλωπες δεν προκύπτουν από εγκληματική ενέργεια - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Νεκρός στο σπίτι του στην Κυψέλη εντοπίστηκε χθες ένας Αρχιμανδρίτης, με την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star και το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου, έχουν βρεθεί μώλωπες στο σώμα του ιερέα.

Η νεκροψία έδειξε ότι οι μώλωπες αυτοί, δεν προκύπτουν από εγκληματική ενέργεια, καθώς δε βρέθηκε στο σώμα του ίχνος πάλης άρα και ο θάνατος του ήταν από την ζώνη που βρέθηκε στο λαιμό του.

Το Σάββατο με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης αφού θα γίνει και η νεκροτομή,  θα υπάρχει μία πλήρης εικόνα για το τι έγινε μέσα στο διαμέρισμα του ιερέα.

Δε βρέθηκε στο σώμα του ίχνος πάλης - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Αδελφός ιερέα: «Τον σκότωσαν και τον έβαλαν όρθιο να φαίνεται σαν αυτοκτονία»

Ξεσπούν στο Star, η μητέρα και ο αδελφός του, οι οποίοι τον αναζητούσαν για μέρες. Για σκηνοθετημένη αυτοκτονία κάνει λόγο ο αδελφός του ιερέα μιλώντας αποκλειστικά στο Star και την Γεωργία Χάρδα. 

«Το παλικάρι μου είναι το παιδί μου. Δυο μέρες τον είχαμε χάσει και τον βρήκανε με ένα σχοινάκι, ψεύτικο. Έχει και μώλωπες πάνω» συγκλονίζει η μητέρα του ιερέα.

Θάνατος Αρχιμανδρίτη: «Τον σκότωσαν και τον έβαλαν σε αυτή τη θέση»

«Η ελεημοσύνη, στην καλοσύνη τον φάγανε! Εγώ μερίμνησα, από την πρώτη μέρα που δεν επικοινώνησε μαζί μου και τη δεύτερη και πήγανε και ανοίξανε και τον είδανε. Τον είχανε σκοτώσει και τον είχανε βάλει όρθιο να φαίνεται σενάριο αυτοκτονίας. Τον φάγανε» είπε ο αδελφός του.

αρχιμανδριτης θανατος

Κανένας από τους δικούς του ανθρώπους δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ιερέας θα έβαζε τέλος στη ζωή του. Το ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του. Από εχθές μέχρι και σήμερα το μεσημέρι άντρες της ασφάλειας ερευνούν το διαμέρισμα του ιερέα.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει σημαντικά στοιχεία μέσα από το σπίτι του, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής. Ενώ η έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο ίσως δώσει απαντήσεις.

«Δεν ήμασταν παρών παιδάκι μου και εμείς ότι μάθαμε από την αστυνομία, ακόμη δεν ξέρουμε. Είμαστε κάτω εμείς ακόμη (Στο Άργος) Ένας παπάς με τα όλα του, ιερέας με όνομα, δηλαδή πρόσφερε , έκανε και συσσίτια. Δεν ξέρω αν είχε κάποιον εχθρό» είπε η μητέρα του.

Θάνατος αρχιμανδρίτη: Είχε μώλωπες στο σώμα του κι αίμα στο στόμα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας έμενε στην περιοχή της Κυψέλης τα τελευταία 10 χρόνια. Ήταν λιγομίλητος ενώ δεν έχει κοινωνικές επαφές με τους γείτονες

Στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα που για χρόνια ήταν η ενορία του, οι πιστοί κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν προκαλούσε, που δεν είχε εχθρούς και  που βοηθούσε όλο τον κόσμο. 

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου, του ιερέα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top