Κολωνός: Ο «οδοντίατρος» που συνομιλούσε με τη 12χρονη - Τα μηνύματα

«Ξηλώθηκε» από τη ΓΑΔΑ ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται

Κολωνός: Οδοντίατρος Συνομιλούσε Με Τη 12χρονη

Ένας ακόμα κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή και δεκάδες ύποπτοι βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών και της ανακρίτριας. Οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα που είχε στείσει ο 53χρονος πουλώντας σε κάθε ενδιαφερόμενο την ψυχή και το σώμα του ανήλικου κοριτσιού, δεν έχουν τέλος. Ανάμεσα στα ονόματα φέρεται να είναι και ένας «οδοντίατρος».

Στο στόχαστο της αστυνομίας βρίσκονται πάνω από 100 προφίλ στην εφαρμογή Blindchat που φέρονται να συνομιλούσαν με τη 12χρονη. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και κάποιος που εμφανιζόταν ως «οδοντίατρος».

12χρονη (53χρονος ): Θες να βρεθούμε στα Σεπόλια στον σταθμό με αμάξι και με 70 ευρώ να κάνουμε ό,τι θέλεις;

«Οδοντίατρος»: Έχεις πρώτα να μου στείλεις φωτογραφία σου να δω πώς είσαι;

12χρονη (53χρονος ): Έχεις viber; Έρχεται η φωτογραφία...

«Οδοντίατρος»: Μια χαρά είσαι... Σαν τρελός...

Η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στο προφίλ προσομοιάζει με πραγματικό οδοντίατρο, ιδιοκτήτη πολυτελούς κλινικής.

Κολωνός: Χρήστης του Blindchat που μιλούσε με τη 12χρονη αποκλειστικά στο Star

To Star εντόπισε χρήστη της εφαρμογής blindchat που φέρεται να συνομιλούσε με τη 12χρονη. Όσα είπε είναι αποκαλυπτικά. Υποστήριξε ότι η ανήλικη του είπε ότι είναι μεγαλύτερη από την πραγματική της ηλικία και ότι του ζήτησε χρήματα, καθώς ισχυριζόνταν ότι τα είχε ανάγκη:

«Το καλοκαίρι μίλησα με μια κοπέλα μέσω της εφαρμογής που μου είπε ότι ήταν 17,5... Της ζήτησα να μου στείλει φωτογραφία της και της έδωσα το κινητό μου γιατί ήθελε να μιλήσουμε μέσω Viber. Μου ζήτησε χρήματα, γιατί όπως μου είπε ήθελε να βοηθήσει την οικογένεια της που είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, καθως έχει πολλά αδέλφια. Δεν κάναμε τίποτα το ερωτικό. Οι αρχές δεν με έχουν καλέσει αλλά είμαι στη διάθεση των αρχών προκειμένου να πω ότι γνωρίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί στις αρχές. 

Κολωνός: «Ξηλώθηκε» από τη ΓΑΔΑ ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται

«Ξηλώθηκε» από τη θέση του ο αστυνομικός, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ότι έστελνε αισχρά μηνύματα στο κοριτσάκι. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αστυνομικός υπηρετούσε γραμματειακή υποστήριξη σε γραφείο, αλλά μετακινείται σε υπηρεσία της τάξης και συγκεκριμένα , σύμφωνα με πληροφορίες, στα καύσιμα της αστυνομίας. 

Κολωνός: Συνελήφθη και ο εργαζόμενος στο «Μεταξά»

Την προσωρινή κράτηση του 36χρονου διοικητικού εργαζόμενου στο νοσοκομείο «Μεταξά», ο οποίος συνελήφθη ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση, διέταξε σήμερα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κολωνός: Στη φυλακή και ο 36χρονος εργαζόμενος σε νοσοκομείο

Η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας κατέγραψαν αποκλειστικά τη στιγμή που οι αστυνομικοί βγάζουν τον κατηγορούμενο από το σπίτι του, τον βάζουν μέσα στο αυτοκίνητο και τον οδηγούν στη ΓΑΔΑ. Δεν είχε καμία απάντηση να δώσει ο 36χρονος.

Κολωνός - 36χρονος κατηγορούμενος

Ο 36χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης συνελήφθη / Φωτογραφία από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Κολωνός - 36χρονος κατηγορούμενος Μεταξά

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται η τέταρτη κατάθεση της 12χρονης και τα ενταλματα σύλληψης. Στην συμπληρωματική κατάθεση, το παιδί εκτός από τους βιαστές της θα κληθεί να αναγνωρίσει μέσω φωτογραφιών και τον οίκο ανοχής, όπου ήρθε σε επαφή με πάνω από 25 άνδρες. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top