Μελίσσια: Συλλήψεις μαθητών για βανδαλισμό σχολείου

Έσπασαν πόρτες και παράθυρα - Τραμπούκησαν ανήλικους, έβρισαν καθηγητές

Βανδαλισμοί σε σχολείο στα Μελίσσια - Βίντεο από το Μεσημεριανό Δελτίο του STAR

Μαθητές προκάλεσαν άγριους βανδαλισμούς σε σχολείο της Αττικής και συγκεκριμένα στο 1ο Λύκειο Μελισσίων.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου την ώρα που τα παιδιά πραγματοποιούσαν πρωινή συγκέντρωση στο υπό κατάληψη σχολείο. Οι ανήλικοι άναψαν πυρσούς και πέταξαν βεγγαλικά στους διαδρόμους του σχολείου, προκαλώντας χάος και τρομοκρατώντας περίπου 280 παιδιά που έτρεχαν απεγνωσμένα προκειμένου να ανασάνουν.

Πατέρας άρπαξε από τον λαιμό διευθυντή σχολείου λόγω... μαθητικής παρέλασης

Στο σημείο βρέθηκαν και καθηγητές, οι οποίοι πήγαν για να ανοίξουν το σχολείο. Οι καθηγητές αντέδρασαν στις πράξεις των μαθητών κι η αντίδραση αυτή άνοιξε τον ασκό του αιόλου. Οι νεαροί ξεκίνησαν να σπάνε πόρτες, θρανία, παράθυρα και καρέκλες εξυβρίζοντας τους καθηγητές, προκαλώντας τεράστιες φθορές. Ορισμένες αίθουσες δεν είναι πλέον λειτουργικές. 

Πολυτεχνειούπολη: Οι συνθηματικοί διάλογοι της αστυνομικού με τη συμμορία

Σημειώνεται ότι στο σχολείο έφτασε πολύ γρήγορα η αστυνομία μετά από κλήση των καθηγητών και πραγματοποίησε τρεις συλλήψεις μαθητών. Δύο 14χρονοι κι ένας 13χρονος βρέθηκαν στα χέρια της ΕΛΑΣ, μεταφέρθηκαν στο κρατητήριο και στη συνέχεια στον εισαγγελέα ανηλίκων.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε λύκειο στο Μιζούρι - Τουλάχιστον τρεις νεκροί

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι νεαροί που προκάλεσαν τρόμο στο σχολείο, έβγαζαν «selfie» μέσα στα κρατητήρια. Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι γονείς είναι με το μέρος των παιδιών τους και θεωρούν ότι οι καθηγητές είναι αυστηροί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top