Συγκίνηση για τον Παναγιώτη Ραφαήλ: Στέκεται όρθιος και περπατάει

Οι γονείς του ανήρτησαν βίντεο με τα πρώτα του βήματα

Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ ζει ένα θαύμα και η υγεία του βελτιώνεται - Βίντεο αρχείου Alpha

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ. Το παιδάκι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία κατάφερε να κάνει τα πρώτα του βήματα.

«Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος», έγραψαν οι γονείς του παιδιού, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξή του.

Παναγιώτης Ραφαήλ

Υπενθυμίζεται ότι ο 4χρονος πριν τρία μερικά χρόνια είχε  να ταξιδέψει στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε θεραπεία. Η ιστορία του είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα και όλος ο κόσμος είχε βοηθήσει να συγκεντρωθεί το ποσό των 3,6 εκατ. ευρώ για το ταξίδι του στο εξωτερικό. 

Η ανάρτηση της οικογένειας του Παναγιώτη Ραφαήλ

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!!

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top