ΑΠΘ: Κάταγμα σε καρπό και πόδι υπέστη ο 19χρονος που έπεσε από το παράθυρο

Καθησυχαστικοί οι γιατροί για την πορεία της υγείας του

Από θαύμα σώθηκε ο φοιτητής - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του 19χρονου φοιτητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, ο οποίος έπεσε χθες από το παράθυρο του αμφιθεάτρου, όπου παρακολουθούσε μάθημα. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς του, αν και έπεσε από τον τρίτο όροφο, φέρει κάταγμα στον καρπό του δεξιού χεριού του, όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας και ρωγμώδες κάταγμα στην κνήμη του δεξιού ποδιού. 

ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από τον 2ο όροφο - Δεν είχε θέση, καθόταν στο περβάζι

Ο φοιτητής υπεβλήθη σε απεικονιστικές και νευρολογικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν «καθαρές» και εισήχθη για προληπτικούς λόγους στη Δ΄ Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου. 

Πτώση φοιτητή στο ΑΠΘ

Διασώστες του ΕΚΑΒ δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον φοιτητή που έπεσε από τον 2ο όροφο του ΑΠΘ/ Φωτογραφία 902.gr

Παράλληλα ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Παναγιώτης Γκλαβίνης, με ανακοίνωση που εστάλη στους φοιτητές της σχολής, το βράδυ της Τρίτης, ενημέρωσε ότι ο συμφοιτητής τους «είναι, ευτυχώς, καλά στην υγεία του» κι «αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα, βρίσκεται στα χέρια των καλύτερων συναδέλφων μας ιατρών καθηγητών και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο». 

Τους ανακοίνωσε ακόμη ότι σήμερα, Τετάρτη, «δε θα γίνουν μαθήματα όλη την ημέρα, ούτε με φυσική παρουσία στη Σχολή, ούτε διαδικτυακά, δεδομένου του γεγονότος που συνέβη».

Φοιτητικές παρατάξεις προχώρησαν σήμερα σε κινητοποιήσεις, τόσο στην Κοσμητεία της Νομικής όσο και στο κτίριο Διοίκησης του ΑΠΘ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top