Προκλητικός ξανά ο Πλεύρης: «Έτσι χαιρετάμε όσοι πιστεύουμε στον Μεταξά»

Χαιρέτησε για τρίτη φορά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Όσα συνέβησαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής την περασμένη εβδομάδα / Βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star (10/10)

Αμετανόητος και προκλητικός για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος χαιρέτησε ξανά ναζιστικά και δήλωσε υποστηρικτής του Μεταξά.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σάλος με ναζιστικό χαιρετισμό του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Σε νέο ναζιστικό χαιρετισμό προχώρησε σήμερα ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνος Πλεύρης, μέσα στην αίθουσα όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.

Δίκη Χρυσής Αυγής

Νέος ναζιστικός χαιρετισμός του Κωνσταντίνου Πλεύρη / Intime News

Αυτή τη φορά, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ανύψωσε το δεξί του χέρι για να τον δει η έδρα, ενώ με το άλλο κρατούσε ένα βιβλίο για τον Μεταξά, του οποίου δήλωσε υποστηρικτής. Μάλιστα έκανε λόγο για «αυνάνες της αριστεράς»:

«Κάποιες εφημερίδες έγραψαν ότι ο Λαγός είναι πρώην Ευρωβουλευτής. Κάποιοι τον αποκαλούν δολοφόνο. Υπάρχει παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας. Υπάρχει απόφαση δικαστική που λέει ότι ο Κων. Πλεύρης έχει σχέση με τον ελληνικό εθνικισμό και όχι με τον ναζισμό και να μην ακούτε τους αυνάνες της αριστεράς. Εμείς πιστεύουμε στον Μεταξά και χαιρετάμε έτσι», είπε αρχίζοντας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Κωνσταντίνος Πλεύρης 2

Κωνσταντίνος Πλεύρης 3

Ωστόσο, η προεδρος δεν είπε τίποτα όταν αντίκρισε τον ναζιστικό χαιρετισμό. Από την πλευρά της, η εισαγγελέας της έδρας επεσήμανε ότι «ο Μεταξάς ακολούθησε τον Χίτλερ. Να μας πει ποιος παρέδωσε την Μακεδονία στην κατοχή. Ακούσαμε για αυνάνες της Αριστεράς. Είναι ελεγχόμενος για το ναζιστικό χαιρετισμό. Η ανοχή πρέπει να τελειώνει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top