Θεσσαλονίκη: Προτίμησε το αυτόφωρο από την...γκρίνια της γυναίκας του!

40χρονος είπε ψέματα στην αστυνομία για να περάσει τη νύχτα στο αυτόφωρο

«Στην αστυνομία είπα ψέματα ότι της έδωσα σφαλιάρα για να μείνω στο Τμήμα και να γλιτώσω» κατέθεσε ο 40χρονος - Βίντεο από ANT1

Απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη καθώς ένας σύζυγος είπε ψέματα στην αστυνομία πως χτύπησε τη σύζυγό του ώστε να βρεθεί στο αυτόφωρο και να …γλιτώσει την γρίνια της.

Το περιστατικό έφτασε χτες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όπου ο 40χρονος βρέθηκε κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Είχε παραδεχθεί ψευδώς πως χτύπησε τη σύζυγό του ώστε να τον συλλάβουν, να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα και να περάσει τη νύχτα εκεί μέχρι να φτάσει η ώρα για το δικαστήριο.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες καθώς είχαν ακούσει φωνές στο διαμέρισμα όπου μένει το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά του.

Βρήκαν τη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση η οποία τους είπε πως ο άντρας της την είχε χτυπήσει κάτι που παραδέχθηκε και ο 40χρονος χωρίς να ισχύει στην πραγματικότητα. Στη συνέχεια ο άντρας συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Όμως η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη από τον άντρα της και τους αστυνομικούς στην κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου.

Θεσσαλονίκη: Πανικός σε πτήση με μεθυσμένο επιβάτη

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε τίποτα. Ζητάω συγγνώμη από τον άνδρα μου για τη θέση στην οποία τον έφερα καθώς ποτέ δεν με έχει κακοποιήσει. Είπα ψέματα στην αστυνομία, ίσως φταίνε κάποια φάρμακα που παίρνω. Έχουμε τέσσερα παιδιά και την Τετάρτη δεν ήμουν καλά. Γύρισα από τη δουλειά, είδα το σπίτι άνω κάτω και με έπιασαν τα νεύρα μου. Τα έβαλα με τον άνδρα μου. Ζητάω συγγνώμη. Τα παιδιά μου τον ζητάνε στο σπίτι, σας παρακαλώ να μην τον τιμωρήσετε».

Συγγνώμη ζήτησε και ο 40χρονος στην απολογία του και παραδέχθηκε πως δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά που περιέγραψαν με τη σύζυγό του στην αστυνομία.

«Είμαστε 18 χρόνια μαζί, έχουμε τέσσερα παιδιά. Πήγα για να πουλήσω σίδερα και μόλις επέστρεψα στο σπίτι, το κορίτσι μας έσπασε ένα ποτήρι. Η γυναίκα μου γύρισε εκείνη την ώρα, είδε τα γυαλιά και τα έβαλε με το παιδί. Της έλεγα 'δεν πειράζει, θα πάρουμε άλλα ποτήρια, δεν έγινε και τίποτα' όμως εκείνη ξέσπασε επάνω μου», ανέφερε και συνέχισε: «Στην αστυνομία είπα ψέματα ότι της έδωσα σφαλιάρα για να μείνω στο Τμήμα και να γλιτώσω. Ντρέπομαι πολύ, σας ζητάω συγγνώμη. Ντρέπομαι γιατί έχουμε γίνει ξεφτίλα στη γειτονιά και σήμερα στα δικαστήρια».

Ο 40χρονος αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών και φεύγοντας είπε πως «δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τις γυναίκες, είναι δύσκολα τα πράγματα».

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 20 τόνους καυσόξυλα - Θα τα μοίραζαν σε κατοίκους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top