Καρδίτσα: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του 12χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος

Θρήνος στην κηδεία του - Τα μηνύματα των συμμαθητών του

Θρήνος στην Καρδίτσα για τον θάνατο του 12χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ανείπωτος θρήνος στην Καρδίτσα, με τον θάνατο του 12χρονου μαθητή που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο δωμάτιο του. Η οικογένειά του ψάχνει απαντήσεις για τους λόγους που το παιδί έφτασε στο απονενοημένο διάβημα. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η αυτοκτονία του 12χρονου να οφείλεται σε κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι.

Καρδίτσα: Ο 12χρονος είπε ότι πάει για διάβασμα και κρεμάστηκε στο δωμάτιο

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Καρδίτσα, μετά την αυτοκτονία ενός 12χρονου μαθητή. Το αγόρι βρήκε κρεμασμένο μέσα στο δωμάτιό του η δίδυμη αδελφή του, η οποία σε κατάσταση σοκ φώναξε τους γονείς τους. 

Η μητέρα του 12χρονου ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι το παιδί της «έφυγε» από τη ζωή με τόσο τραγικό τρόπο. «Το παιδί το χάσαμε. Το πώς και το γιατί, τι ήτανε δεν ξέρουμε. Μπορεί να ήταν ένα ηλίθιο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε. Από ένα ατύχημα», είπε συντετριμμένη μιλώντας στο Mega.

Καρδίτσα: «Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 12χρονου

Οι συμμαθητές του 12χρονου μαθητή άφησαν λουλούδια στο θρανίο που έβλεπαν καθημερινά το χαμόγελο του. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star φαίνονται τα μηνύματα του έχουν φτιάξει για να τον θυμούνται για πάντα.

Καρδίτσα - 12χρονος απαγχονίστηκε

Συγκινούν τα μηνύματα που άφησαν οι συμμαθητές του 12χρονου πάνω στο θρανίο του / Φωτογραφία από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στο Γυμνάσιο που πήγαινε ο 12χρονος σήμερα δεν έγινε μάθημα. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί στάθηκαν στο πλευρό παιδιών και εκπαιδευτικών που είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. 

Όλοι οι συμμαθητές του άφησαν λίγα λουλούδια στην κηδεία του σήμερα, η οποία τελέστηκε σε βαρύ κλίμα.

12χρονος Καρδίτσα κηδεία

Θρήνος στην κηδεία του 12χρονου / Φωτογραφίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Καρδίτσα - κηδεία 12χρονου που αυτοκτόνησε

Καρδίτσα: Οι Αρχές εξετάζουν διαδικτυακό παιχνίδι που έπαιζε ο 12χρονος

Ο μαθητής πρώτης Γυμνασίου, το μεσημέρι της Τετάρτης, είπε στην αδελφή του και τους γονείς τους ότι θα διαβάσει στο δωμάτιό του. Η δίδυμη αδελφή του μετά από λίγο τον εντόπισε κρεμασμένο. 

Όπως είπαν οι γονείς του, ο 12χρονος τους είχε πει ότι έπαιζε κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι. Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 12χρονος να συμμετείχε σε διαδικτυακό παιχνίδι αυτοκτονίας, καθώς από το οικογενειακό και σχολικό του περιβάλλον δεν είχαν καμία άλλη ένδειξη.

Η οικογένεια έχει παραδώσει στην αστυνομία το κινητό και τον υπολογιστή που χρησιμοποιούσε το 12χρονο παιδί, για να διερευνηθεί αν πρόκειται για ακόμα ένα παιχνίδι αυτοκτονίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top