Καρδίτσα: Ο 12χρονος είπε ότι πάει για διάβασμα και κρεμάστηκε στο δωμάτιο

Φόβοι για διαδικτυακό «παιχνίδι» θανάτου - Κατασχέθηκαν οι υπολογιστές

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της αυτοκτονίας του 12χρονου - Βίντεο από ΣΚΑΙ

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καρδίτσας μετά από την αυτοκτονία ενός 12χρονου μαθητή που εντοπίστηκε απαγχονισμένος από τη δίδυμη αδερφή του. 

Το παιδι είχε χρησιμοποιήσει ζώνη του καράτε για να κρεμαστεί και παρόλο που ο γονείς του κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, οι προσπάθειες που έγιναν για ανάνηψη στο νοσοκομείο της πόλης δεν απέδωσαν. 

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και πήγαν στο διαμέρισμα της οικογένειας κατάσχεσαν τους υπολογιστές και που υπήρχαν στο σπίτι. 

Θρήνος στην Καρδίτσα: 12χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος

Οι αρχές εστιάζουν στο ενδεχόμενο να κρύβεται διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου πίσω από την αυτοκτονία, κάτι που αναμένεται να φανεί από τους υπολογιστές που κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο 12χρονος είπε στην αδελφή του και τους γονείς τους, ότι θα πάει να διαβάσει στο δωμάτιό του. Κάποια στιγμή η άτυχη κοπέλα αποφάσισε να πάει στο δωμάτιο και είδε τον αδερφό της απαγχονισμένο.

Η αστυνομία έχει στην κατοχή της και τα κινητά τηλέφωνα των γονέων και εντός της ημέρας αναμένονται νέα στοιχεία για τον θάνατο του παιδιού. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top