Κολωνός: Αναζητούν περισσότερα κορίτσια - θύματα του 53χρονου

Μεγάλη έρευνα για τα ηλεκτρονικά ίχνη του 53χρονου και «πελατών»

κατηγορούμενος παιδεραστης

Το ενδεχόμενο η ανήλικη να μην ήταν το μοναδικό θύμα του 53χρονου από τον Κολωνό εξετάζουν πολύ σοβαρά οι αρχές. Στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ βρίσκεται υπό κράτηση μόνος του ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναμένεται αύριο το πρωί να απολογηθεί.

Κολωνός: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από την ημέρα της σύλληψης του δεν τον έχει επισκεφτεί κανείς. Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα θα δώσουν τα κινητά τηλέφωνα που έχουν κατασχέσει οι αστυνομικοί. 

Έως τώρα δεν έχει οριστεί δικηγόρος για τον κατηγορούμενο, αυτό μένει να διαπιστωθεί σε λίγες ώρες που θα απολογηθεί ο 53χρονος,  ο οποίος εάν εμφανιστεί με τον δικηγόρο του,είναι πολύ πιθανό να ζητήσει και να λάβει νέα προθεσμία προκειμένου να μελετήσει την ογκωδέστατη δικογραφία. 

Στην κατοχή του κατηγορούμενου έχουν βρεθεί τρία κινητά τηλέφωνα, δύο υπολογιστές και ένα λαπ τοπ. Από εκεί σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν όλες οι επικοινωνίες. 

Κολωνός:Σπάει τη σιωπή του ο θείος της 12χρονης-Τα ανατριχιαστικά μηνύματα

Από τον 42χρονο συγκατηγορούμενο του έχει κατασχεθεί ένα κινητό τηλέφωνο. Το 12χρονο κορίτσι είχε όμως, όχι ένα, αλλά δύο κινητά τηλέφωνα. Ολα αυτά τα ψηφιακά μέσα έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ελληνικής αστυνομίας. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top