«Έμοιαζε με άγγελο, αλλά με κόλλησε επίτηδες AIDS» - Συγκλονιστική μαρτυρία

Ολέθρια σχέση για 50χρονη

Συγκλονίζει η υπόθεση μιας γυναίκας που καταγγέλλει ότι ο πρώην σύντροφός της τής μετέδωσε σκόπιμα τον ιό του AIDS. Όπως ισχυρίζεται μάλιστα η ίδια, ο άνδρας ίσως να μην έχει μολύνει μόνο την ίδια, αλλά και άλλες γυναίκες. Οι αποκαλύψεις στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Κόρινθος: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης - «Αν είχα όπλο θα το τραβούσα!»

Η 50χρονη Τζένη φέρεται να έζησε ολέθρια σχέση με τον πρώην σύντροφό της για τον οποίο μάλιστα, χώρισε τον σύζυγό της.

Στην αρχή της σχέσης τους, ο συγκεκριμένος άνδρας της είχε παρουσιαστεί σαν «άγγελος».

Γυναίκα καταγγέλει ότι την κόλλησαν AIDS

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γυναίκα είπε πως γνώρισε τον 41χρονο σύντροφό της πριν από δύο χρόνια και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά. Ωστόσο, ποτέ δεν της είχε εξομολογηθεί ότι ήταν φορέας του AIDS. 

Για μένα αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας άγγελος. Μου παρουσίασε το αγγελικό του πρόσωπο. Πολύ γρήγορα χώρισα με τον άνδρα μου για να είμαι μαζί του.

Αίγινα: Άλυτο μυστήριο ο θάνατος της 20χρονης Μαρίας - Τι λέει η αδελφή της

Στη συνέχεια της σχέσης τους, όμως, ο άνδρας με μεθοδικό τρόπο άρχισε να την αποκόβει από τον οικογενειακό της κύκλο, ακόμη και από το παιδί της.

Ενώ αργότερα τα πράγματα όλο και χειροτέρευαν και η 50χρονη άρχισε να δέχεται λεκτική και σωματική βία.

Όταν τον περασμένο Ιούλιο η 50χρονη αποφάσισε να φύγει από τη σχέση, ο άνδρας ξεκίνησε τις απειλές. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, τη φοβέριζε ότι θα τη στείλει να «κάνει παρέα» με την αδικοχαμένη Ντόρα Ζαχαριά, θύμα γυναικοκτονίας στη Ρόδο.

Τα «ανιγματικά» μηνύματα

Μετά τον χωρισμό τους η 50χρονη άρχισε να δέχεται και «αινιγματικά» μηνύματα από τον πρώην σύντροφό της.

Τον περασμένο Αύγουστο, μετά από παρότρυνση συγγενικού της προσώπου που είχε δει τα περίεργα μηνύματα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τότε ήρθε αντιμέτωπη με τον εφιάλτη του AIDS.

Αρχικά αισθάνθηκα ότι καταστράφηκα. Φοβήθηκα παρά πολύ για την πορεία της υγείας μου. Ένιωσα σαν μια "ελεύθερη φυλακισμένη". Με έχει καταστρέψει.

Από ό,τι έμαθε η γυναίκα μετά τον χωρισμό, ο πρώην σύντροφός της ήταν φορέας του AIDS επί πολλά χρόνια και δεν της το είπε ποτέ.

Στα δύο χρόνια της σχέσης μας ποτέ δεν τον είδα να παίρνει φάρμακα ή να έχει κάποια συμπτώματα.

Η ίδια θεωρεί ότι ο 50χρονος «μπορεί να έχει μολύνει τουλάχιστον 30 γυναίκες».

Γυναίκα καταγγέλει ότι την κόλλησαν AIDS

Η δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Μαρία Κρικοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή είπε ότι «είμαστε σε φάση αναζήτησης και άλλων γυναικών που έχουν έρθει σε ερωτική επαφή με τον εν λόγω άνδρα». 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top