Συνελήφθη διακινητής μεταναστών μετά από αστυνομική καταδίωξη

Στην επαρχιακή οδό Αμφίπολης - Σερρών

Αστυνομική καταδίωξη διακινητή μεταναστών

Ένας διακινητής μεταναστών συνελήφθη χθες μετά από αστυνομική καταδίωξη στην επαρχιακή οδό Αμφίπολης - Σερρών. Ο διακινητής μετέφερε παράνομα 7 μετανάστες.

Σέρρες: Σύλληψη 24χρονου για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη χθες το πρωί Κυριακής στην επαρχιακή οδό Αμφίπολης - Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας Έλληνας διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας παράτυπους μετανάστες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα, τον οποίο εντόπισαν να οδηγεί όχημα, χωρίς μάλιστα να διαθέτει τη σχετική άδεια, και ο οποίος μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 7 παράτυπους μετανάστες.

Προηγουμένως ο δράστης αρνούμενος να συμμορφωθεί σε σήμα των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα.

Το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζή χωρίς να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκαν το όχημα που οδηγούσε ο διακινητής, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top