Έγκλημα Καβάλα: Ούτε ο πατέρας του 57χρονου δεν πήγε στην κηδεία του

Ανατριχιαστικές περιγραφές από τον ιατροδικαστή: «Είμαι 40 χρόνια αλλά...»

Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές του ιατροδικαστή που εξέτασε την 31χρονη γυναίκα και το 11 μηνών βρέφος της, που δολοφόνησε ο ίδιος ο πατέρας του στην Καβάλα με κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, και το μωρό αλλά και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

Καβάλα: Σκότωσε πρώτα το βρέφος για να το δει νεκρό η μάνα του

«Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα, τα οποίαπροκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού», σημείωσε o ιατροδικαστής Νίκος Κιφινίδης στο Mega.

Καβάλα ιατροδικαστής: Πρώτα πυροβόλησε το μωρό ο δράστης του φονικού! 

Σύμφωνα με τον ίδιο, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά, ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα.

Σπαράζει η Καβάλα: Την οδήγησε στο μαντρί για να την εκτελέσει με το μωρό

«Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος. Μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω, αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής.

Καβάλα: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 56χρονου - «Τρελός ο γιος μου»

Σχετικά με την απόσταση που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς τα θύματα, αναφέρει πως ήταν κοντινή περίπου στα δύο με τρία μέτρα.

Ο 57χρονος κτηνοτρόφος ήταν χρεωμένος και, μάλιστα, όπως λένε όσοι ήξεραν το ζευγάρι, ζούσε κυρίως με τα χρήματα που έβγαζε η κοπέλα

Ο 57χρονος κτηνοτρόφος ήταν χρεωμένος και, μάλιστα, όπως λένε όσοι ήξεραν το ζευγάρι, ζούσε κυρίως με τα χρήματα που έβγαζε η κοπέλα

«Είμαι σαράντα χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια βλέπω περίπτωση να σκοτώσουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό», είπε συγκλονισμένος.

Τι είπε ο παπάς που τον κήδεψε – Ούτε ο πατέρας του δεν πήγε στην κηδεία του

Η κηδεία του 57χρονου τελέστηκε χθες, Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

«Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι αυτόχειρες δεν κηδεύονται. Κανονικά εδώ στο χωριό όταν πεθαίνει κάποιος, ακολουθούμε την νεκρώσιμη ακολουθία από τα μεγάφωνα, κλαίμε όλοι μαζί τον θανόντα, τα μαγαζιά είναι κλειστά και οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα. Τον αυτόχειρα τον γνώριζα και το παιδί του, που εγώ το βάφτισα. Δεν αρνήθηκα να τον κηδέψω, όπως γράφεται, απλά προβληματίστηκα», είπε ο πατήρ Δανιήλ Καρυπίδης.

Καβάλα: «Αν πάρεις το παιδί θα σας σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»

Στην κηδεία του 57χρονου κτηνοτρόφου δεν πήγε κανείς από το χωριό, ούτε καν ο ίδιος του ο πατέρας.

«Κατόπιν συνεννοήσεως και την κατάθεση της ιατρικής γνωμάτευσης, που μου κατέθεσε συγγενικό πρόσωπο, ότι ο αυτόχειρας έπασχε από ψυχικά νοσήματα, και με εντολή του σεβασμιότατου μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Στεφάνου, τελέσαμε την εξόδιο ακολουθία και ευθύς αμέσως έγινε η ταφή κεκλεισμένων των θυρών με μόλις 6 συγγενείς διότι, υπήρχε βεβαρημένο κλίμα λόγω της δολοφονίας που είχε πράξει», εξήγησε.

«Να αναφέρω ότι υπήρξε γραφείο τελετών και τη σορό δεν την έφερε το περιπολικό της αστυνομίας. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε με την εφαρμογή άκρας οικονομίας και με πολλή προσοχή και διάκριση, όπως αρμόζει σε κάθε άνθρωπο, ο οποίος αποτελεί εικόνα Θεού. Σε κάθε περίπτωση δεν αποδεχόμαστε την πράξη αυτοχειρίας και της αφαίρεσης άλλης ανθρώπινης ζωής», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top