Καβάλα ιατροδικαστής: Πρώτα πυροβόλησε το μωρό ο δράστης του φονικού! 

Σκότωσε τη σύντροφό του με σκάγια για αγριογούρουνο!      

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το πώς ακριβώς έγινε το φονικό στην Καβάλα, από τον φερόμενο ως δράστη και αυτόχειρα.  

Σπαράζει η Καβάλα: Την οδήγησε στο μαντρί για να την εκτελέσει με το μωρό    

Όπως μετέδωσε η Λευκή Γεωργάκη, ο φονιάς φαίνεται να όπλισε και πυροβόλησε 4 φορές μέσα στο μαντρί κατά του 10 μηνών βρέφους και της συντρόφου του.   

Την πρώτη φορά σκότωσε με σκάγια για πουλιά το ίδιο του το παιδί, με τη μητέρα να πέφτει πάνω στο παιδί και να την σκοτώνει με τον δεύτερο πυροβολισμό, με σκάγια για αγριογούρουνο!  

Καβάλα: Σκότωσε μητέρα και μωρό γιατί φοβόταν ότι θα φύγουν στη Γερμανία

Την τρίτη φορά στράφηκε κατά του εαυτού του με το κυνηγετικό όπλο, αλλά  τα σκάγια τον τραυμάτισαν επιφανειακά. Έτσι χρησιμοποίησε για τέταρτη φορά το όπλο, με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε εκ νέου και έχασε τη ζωή του.  

Καβάλα: «Αν πάρεις το παιδί θα σας σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»

Όσον αφορά τι όπλισε το χέρι του, βρέθηκε χαρτί στην κουζίνα στο οποίο έγραφε μεταξύ άλλων ότι «μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα έχουν τελειώσει όλα» αποδεικνύοντας την αρρωστημένη σκέψη του,  που έγινε αιτία για μια απίστευτη τραγωδία.   

Όλοι στο χωριό λένε ότι η Άννα και το βρέφος ήταν δύο άγγελοι , ενώ οι σοροί τους θα μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου ζει η μητέρα της.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top